« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
MGZ

Pušteno u prodaju još ulaznica za Medvedgradske glazbene večeri

Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi u sklopu programa „Akustika na vrhu kule", predstavit će se hrvatski kantautori

Dođite na Medvedgrad
Dođite na Medvedgrad (Arhiva)
Više o

Medvedgradske glazbene večeri

S obzirom na povoljnu vremensku prognozu, očito je da ćemo još jedne Medvedgradske glazbene večeri dočekati i završiti pod zvjezdanim zagrebačkim nebom. Od danas je u prodaju pušteno još ulaznica za sve tri večeri. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr

U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica" i Menart BPM-om i ove 2015. godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri na kojima će nastupiti izvrsni Pavel, Detour i Rundek Cargo Trio koji će predstaviti svoj aktualni album „Mostovi".

Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi u sklopu programa  „Akustika na vrhu kule", predstavit će se hrvatski kantautori: Auguste (16. srpnja), Dina Rizvić (17. srpnja) i NLV (18. srpnja). Program „Akustika na vrhu kule" nije se posebno naplaćivao, a na njemu će prisustvovati trideset kupaca koji su na vrijeme kupili svoju ulaznicu. „Akustika" je poznati akustični serijal koncerata nastao u suradnji s portalom Muzika.hr koji već pet sezona zaredom publici približava mlade i talentirane glazbenike i autore; nastup na Medvedgradskim glazbenim večerima jedan je od dva specijalna ljetna izleta Akustike - drugi će biti ovoga ljeta u prelijepom Parku Orsula.

GLAZBENI PROGRAM 2015.

Četvrtak, 16.07.

Akustika na vrhu kule

AUGUSTE u 20 sati

  

Velika scena:

PAVEL u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70,00 kn / na dan koncerta: 90,00 kn

  

Petak, 17.07.

Akustika na vrhu kule

DINA RIZVIĆ u 20 sati

  

Velika scena:

DETOUR u 21 sat

Cijena ulaznice: pretprodaja 70,00 kn / na dan koncerta: 90,00 kn

 

Subota, 18.07.

Akustika na vrhu kule

NLV (NIKOL, LUKA & VEDRAN) u 20 sati

  

Velika scena:

Rundek Cargo Trio u 21 sat

(Cijena ulaznice: pretprodaja 80  kn / na dan koncerta: 100  kn)

 

Program je sastavljen na temelju istraživanja želja posjetitelja koju je proveo Centar za kulturu i film Augusta Cesarca.

 

PRIJEVOZ MINIBUSOM:

Besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.

Polasci: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45.

Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda.

Povratak minibusevima organiziran je po završetku koncerta.

Ljubazno molimo za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

  

PRIJEVOZ EKOTAXI-jem:

Svim posjetiteljima na raspolaganju će biti i EKOTAXI koji će čekati kod Šestinske crkve. Od Šestinske crkve do Medvedgrada moći ćete doći za 40 kuna u jednom smjeru.

 

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati!

Medvedgradska vrata otvaraju se u to vrijeme kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

 

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno!

  

Program 2015. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta - ZgKul.

 

www.centarcesarec.hr

www.pp-medvednica.hr

bpm.menart.hr

13.07.2015. 10:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh