« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
GARDEN TISNO

Electric Elephant, sjajan festival za opuštanje

Glazba je klasično elektronska s utjecajima raznih žanrova, od reggea, soula, housa do techna, a festival ove godine prvi puta organiziraju britanski promotori Broadwick Liv

Sjajan lineup i ove godine
Sjajan lineup i ove godine (Metro)
Više o

Electric Elephant

,

Garden Tisno

U tijeku je Electric Elephant, drugi u nizu festivala u sklopu Gardena Tisno, smještenog u predivnoj uvali Rastovac. Glazba je klasično elektronska s utjecajima raznih žanrova, od reggea, soula, housa do techna, a festival ove godine prvi puta organiziraju britanski promotori Broadwick Live, koji su festival pratili još iz doba kada se održavao u Petrčanima.

DJ line-up uključuje Todd Terrya koji je oduševio publiku u petak na glavnom stageu, The Two Bears koji su nastupaju danas te sutrašnji nastup norveškog DJ-a i producenta Lindstroma u Barbarelli. Od izvođača tu su još i house legende Derrick Carter, David August, Bicep, acid house pionir A Guy Called Gerald i mnogi drugi. Uz partijanje na main stageu i beach stageu, festival krase i posjetiocima omiljeni boat partyji koji kreću svakim danom u 13 i 16 sati te plove kroz predivne ambijente šibenskog arhipelaga.

Čisto kristalno more, sunce, i ponešto starija ali razdragana i rasplesana publika čine ovaj događaj mekom za partijanere željne dobrog provoda i najboljeg od mediteranskog ugođaja. Treba napomenuti i da je organizacija festivala izvrsna, prostor je čist i održavan te pridonosi intimnoj atmosferi u kojoj se ljudi slobodno mogu opustiti.

Electric Elephant festival uvršten je od strane američkog glazbenog časopisa „Paste" na popis 10 svjetskih festivala koji „oduzimaju dah". Stoga dođite i uvjerite se sami!

https://www.electricelephant.co.uk/

11.07.2015. 17:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh