« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
FESTIVALI

SunceBeat 6 u Gardenu Tisno

Ovogodišnji SunceBeat slavi svoju šestu godinu na dalmatinskoj obali, s najimpozantnijim line up-om do sada

Šesto izdanje SunceBeata u Gardenu Tisno
Šesto izdanje SunceBeata u Gardenu Tisno (Arhiva)
Više o

SunceBeat 6

Uvala Rastovac pored Tisnog na Murteru (iliti „Gardenu Tisno") ponovno je domaćin festivala - počeo je šesti SuncéBeat Festival, u organizaciji Southport Weekendera, poznatog međunarodnog organizatora glazbenih festivala koji je ove godine navršio 51. obljetnicu.

Ovogodišnji  SunceBeat slavi svoju šestu godinu na dalmatinskoj obali, s najimpozantnijim line up-om do sada. Tako u uvalu Rastovac i ovog ljeta dolazi velik broj odličnih DJ-a sa svjetske glazbene scene. Njihove izvedbe moći ćete slušati na samoj plaži koja je opremljena Funktion One sound sistemom, zatim na Soul Stageu uz restoran, na brodovima koji isplovljavaju dva puta dnevno, na Main Stageu te u Barbarelli, obližnjem noćnom klubu na otvorenom, gdje se možete opustiti do zore.

Ovogodišnja zvijezda festivala je jazz-funk legenda Roy Ayers koji će održati koncert na glavnoj pozornici u subotu u 23.00 sata, dok u nedjelju u 23.00 nastupa britanski soul/funk bend The Brand New Heavies.

Na festivalu će se i ovaj puta naći južnoafrički izvođači Black Coffee, Djeff Afrozila i Jonny Miller. Njujorški heroji Kerri Chandler, Louie Vega i Tony Humphries nastupit će u Barbarelli, a organizatori s veseljem najavljuju i dolazak zvijezda kao što su Motor City Drum Ensemble, Andrew Ashong, Late Nite Tuff Guy i LeFtO, Rainer Truby te Miguel Migs.

Cijena ulazince za strane posjetitelje je 135 funti a za domaće 108 funti, dakle i ove godine postoji popust za posjetitelje iz područja bivše Jugoslavije.

Ulaznica uključuje potpuni pristup mjestu održavanja festivala tijekom cijelog tjedna, te uključuje neograničen ulaz na after partyje u klubu Barbarella's.

Moguće je kupiti i jednodnevne propusnice za pojedine dane.

 

Dobre glazbe, lijepe prirode i veselih i rasplesanih ljudi neće manjkati stoga dođite i uvjerite se sami!

 

 

http://suncebeat.com/

Piše: Metro
25.07.2015. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh