« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
KONCERTI

Mario Biondi oduševio prepuni Park Orsula

Spoj vrhunskih glazbenika, božanstvene lokacije, Korlat Vina, Lynchburgh Lemonade osvježavajućih pića i hladnog Becksa, osigurali su noć za pamćenje i izvođačima i publici

Mario Biondi je dva sata zabavljao publiku
Mario Biondi je dva sata zabavljao publiku (Menart)
Više o

Mario Biondi

,

park Orsula

,

Croatia Music Adventures

Preksinoć je u Parku Orsula u Dubrovniku održan drugi i ujedno posljednji koncert prvog Croatia Music Adventuresa. Nastup zagrebačke grupe Soul Shadows bio je najbolja moguća uvertira u nezaboravnu večer koja je uslijedila. Mario Biondi u pratnji benda održao je fenomenalan koncert, inspiriran prelijepom lokacijom i toplim dočekom publike.

Bogatu i plesnu set listu završio je hitom „This is What You Are" iz 2006., a s dubrovačkom publikom oprostio se pjesmom „Where Does The Money Go" s novog albuma „Beyond" (Sony Music/Menart). Croatia Music Adventures dva puta u sedam dana, koncertima Asian Dub Foundationa i Marija Biondija, u Park Orsulu je donio dašak svjetske glazbene scene.

Prvi puta u Hrvatskoj, Mario Biondi nastupio je prije nešto manje od godinu u zagrebačkoj dvorani Lisinskog. Svoju publiku tada je osvojio spontanošću i neposrednošću, a čak i jača povezanost s publikom dogodila se upravo sinoć u Parku Orsula. Spoj vrhunskih glazbenika, božanstvene lokacije, Korlat Vina, Lynchburgh Lemonade osvježavajućih pića i hladnog Becksa, osigurali su noć za pamćenje i izvođačima i publici. 

Nakon dvosatne svirke, Mario Biondi s bendom se uputio u Hotel Adria od kuda su, danas rano ujutro, već krenuli na aerodrom i odletjeli za Italiju gdje nastavljaju svoju turneju „Beyond". Koncertom Marija Biondija u Dubrovniku, završio je prvi Croatia Music Adventures.

06.08.2015. 10:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh