Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 15 sati i 19 minuta

Eto što ima Superval #5, 2. večer, 17h - Vintage industrial bar KSET open air, 17h - Route 66 Lord of the Rings in concert, 20h - KD Vatroslava Lisinskog Letargija & Pejor, 20h -… više »

NAJAVE

Evergrey se nakon pet godina vraćaju u Zagreb

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Nakon malo više od pet godina legende progressive metal scene Evergrey vraćaju se u Zagreb, točnije u Močvaru još jednom oduševiti domaću publiku, baš kao… više »

NAJAVE

UADA krajem srpnja u Močvari

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Vrlo u glazbenom smislu ekstreman kraj srpnja u režiji Hangtimea otvorit će nezgodni blackeri UADA koji se u Zagreb vraćaju nakon pet godina, a nakon njih slijede Cradle of Filth (Tvornica… više »

COOL

Mudhoney u rujnu stižu u Tvornici kulture!

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Nakon gotovo šest godina legendarni Mudhoney vraća se četvrti put u Zagreb! Prošli put su rasprodali Močvaru, a ovom prigodom 15. rujna dolaze u Tvornicu kulture na krilima svog… više »

NAJAVE

Poznata je satnica 5. Supervala u Vintage Industrial Baru 7. i 8. lipnja

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Ovaj vikend, 7. i 8. lipnja u Vintage Industrial Baru održat će se 5. izdanje Superval festivala, na kojem će ove godine zasvirati 34 izvođača iz cijele Hrvatske. Pa da krenemo redom:10KRE,… više »

COOL

INmusic festival postaje dio inovativnog školskog programa!

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Škola i zajednica (ŠiZ) inovativni je program građanskog odgoja i obrazovanja koji učenicima srednjih škola nudi jedinstveno iskustvo učenja kroz aktivno… više »

NAJAVE

The Chain Of Music (Venues) Pluralism koncert 1. lipnja

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Prvi u nizu evenata The Chain Of Music (Venues) Pluralism zajedničke inicijative između Autonomnog kulturnog centra (HR) i Crne kuće 13 (RS). Cilj projekta je jačanje samoodrživosti malih… više »

NAJAVE

Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i brojni drugi ovu subotu na Zagreb Music Festu

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Dugoiščekivani koncert Dubioze Kolektiv koja se u Zagreb vraća nakon nepunih pet godina konačno će se dogoditi ovu subotu (1.6.) i to u sklopu zadnjeg dana Zagreb Music Festa koji… više »

MUDRI BRK

Mudri Brk Festival zaključio lineup s još četiri imena!

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Nešto manje od dva mjeseca dijeli nas od masu dobrog festivala koji će se održati od 25. do 28. srpnja u Jelsi na otoku Hvaru. Mudri Brk Festival objavio je da… više »

OSVRT

Noć virtuoznosti i umijeća - Sting začarao Arenu Zagreb

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Jučerašnji dvosatni koncert Stinga okupio je u zagrebačkoj Areni obožavatelje svih generacija. Bio je to njegov prvi koncert s novim triom kojeg, uz njega na bas gitari, čine Dominic… više »

NAJAVE

Šarijanata + Wyrd Koyote iza Močvare

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Izuzmemo li nekoliko Days n' Daze gigova u Klaonici folk-punk kao žanr nepravedno je zapostavljen na ovim prostorima. I ne, Brkovi se ne broje. Nekolicina je drugara u zvuku američkog… više »

NAJAVE

Paganska folk atrakcija Nytt Land u Zagrebu

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Nakon pet godina nordijski folk pagan duo Nytt Land se vraća u Zagreb, točnije u Močvaru, a datum za pribilježiti je 25. rujna. Tom će prilikom promovirati svoj sedmi album „Torem" koji… više »

COOL

Kako vam zvuči kombinacija Darka Rundeka i Let3

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

Da nas glazba uistinu spaja, dokazuje i Rocks&Stars Festival jer, osim što okuplja ljude svih generacija, iz svih dijelova Hrvatske i svijeta, spojit će i dvije glazbene legende na… više »

SUPERVAL ALBUM

Superval predstavlja prvi kompilacijski album s autorskim pjesmama!

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Superval, platforma za promociju izvođača školskog uzrasta, s ponosom najavljuje izlazak svog prvog kompilacijskog albuma, predstavljajući deset mladih bendova koji sviraju svoje… više »

NAJAVE

July Jones i Payale Royale u Tvornici kulture

objavljeno prije 20 dana i 8 sati

Američki rock trio Palaye Royale poput pravog rock & roll cirkusa neumorno putuje svijetom, a 3. lipnja nastupit će u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Zarazna mješavina art rocka,… više »

skrolaj na vrh