« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PROČITAJTE

Dijeta po horoskopskim znakovima

Što (ne)treba jesti Bik, a što Škorpion ako želi skinuti višak kilograma pročitajte u našem specijaliziranom horoskopu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

dijeta

,

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

dijeta prema horoskopu

Ovan kao vatreni znak istopit će višak kilograma jako začinjenom hranom poput indijske vegetarijanske, a uz to trebaju jesti celer, dinje i trešnje. Jabučni ocat neka bude svaki dan na stolu, a od tjelovježbi sve povezano s trčanjem i skakanjem. 

>> Tjedni horoskop - Ovan >>

Bik je hedonist, pa će tako već smanjenje dnevnog unosa alkohola napraviti čuda. Za Bikove je idealo dizanje utega ili kickboxing kao redovita tjelovježba, a uz to mogu provoditi dane u vrtu i napraviti istu stvar. 

>> Tjedni horoskop - Bik >>

Blizanci trebaju smanjiti unos šećera i soli, jesti svaki dan otprilike u isto vrijeme i zaboraviti na omiljene grickalice. Za vas su najbolje aerobne vježbe poput vožnje bicikla, trčanja ili plivanja, a mogu poslužiti i satovi modernog plesa. 

>> Tjedni horoskop - Blizanci >>

Rak se mora potruditi da izgubi kilograme izbjegavanjem slatke hrane koju obožava, pa će već odricanje od gaziranih pića napraviti puno, a i prestanite se tješiti hranom. Vježbe, na vašu sreću, mogu biti i one lakše - dizanje bučica ili hodanje. Glavno je da prestanete stalno sjediti. 

>> Tjedni horoskop - Rak >>

Lav se treba odreći alkohola, a kako je od svih znakova najviše sklon slatkoj hrani, redukcija težine ide ruku pod ruku s redukcijom čokolada, kolača i keksa, uz pojačan unos voća. Vježbanje vam ide čega god da se primite, pa odaberite svoju teretanu i program.

>> Tjedni horoskop - Lav >>

Djevica je ljubitelj ugljikohidrata u svim oblicima, pa malo reducirajte unos kruha i tjestenine, a neka na tanjuru češće bude krto meso, bez masti koju tako volite. Kako Djevice vole kućanske poslove, i tu će spaliti štogod kalorija, a šetnja neka vam pređe u naviku.

>> Tjedni horoskop - Djevica >>

Vaga je jako neodgovorna prema hrani, pa za početak treba se prisiliti tri puta dnevno sjesti za stol i jesti normalno, uz puno vode i salate kako bi se ubrzao metabolizam. Grickalice izbacite, a od tjelovježbe se preporučuju timski sportovi s ekipom, kao i trčanje na duže staze.

>> Tjedni horoskop - Vaga >>

Škorpion treba prebaciti težite prehrane na niskokaloričnu hranu poput špinata, lubenica, celera, mrkve i sličnih namirnica, koje mogu poslužiti i kao koktel. Manje masti i ulja u egzotičnoj hrani također će pomoći, a od tjelovježbe je najbolji izbor teretana.

>> Tjedni horoskop - Škorpion >>

Strijelac bi zapravo trebao preći na vegetarijansku prehranu i izbjegavati šećer, meso i bijelo brašno, a od tjelovježbe dobro će doći sve aktivnosti na svježem zraku - planinarenje, trčanje i vožnja bicikla.

>> Tjedni horoskop - Strijelac >>

Jarac treba svoju prehranu bazirati na visokoproteinskim namirnicama uz što manje ugljikohidrata, no od mesa birajte ono manje masno, uz što veći udio bjelančevina biljnog podrijetla. Tjelovježba neka krene sa šetnjama kroz obližnji park, a odlično reagirate i na plivanje.

>> Tjedni horoskop - Jarac >>

Vodenjak se treba prebaciti na mediteransku prehranu uz puno ribe, piletine i povrća, što će uz maslinovo ulje i ostale blagodati te vrste prehrane napraviti najviše za održavanje dobre linije. Tjelovježba je jednostavna - duge šetnje i vožnja biciklom. 

>> Tjedni horoskop - Vodenjak >>

Ribe neka jedu što više - ribe, kuhane ili na roštilju, uz lagano kuhano povrće, a treba izbjegavati gazirana pića, šećer i rafinirane pahuljice. Što se tiče vježbanja, najbolje je, naravno, plivanje, a i duge šetnje vam pogoduju.

>> Tjedni horoskop - Ribe >>

26.07.2014. 15:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh