« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
VODENJAK

VODENJAK - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. poručuje Vodenjacima da u ovoj godini biti vrlo velikih promjena, a na njima je da naprave što je najbolje

Godišnji horoskop za Vodenjake 2021.
Godišnji horoskop za Vodenjake 2021. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Vodenjaka govori da mnogi planeti ove godine utječu na vaš znak. Neki od planeta koji će ove godine imati najveći utjecaj na vas uključuju Mars, Jupiter, Uran i Pluton. Srećom, ovaj znak može podnijeti sve što mu se baci 2021. i bilo koje druge godine.

Ljubav

Ove godine Venera će veći dio siječnja biti u Jarcu. Ovaj će se planet također vratiti u vaš znak većim dijelom studenog i prosinca. U to ćete se vrijeme možda osjećati emocionalnije, ali i tajnovitije jer nećete znati kako se nositi s tim osjećajima. Pokušajte pronaći način da se nosite s tim osjećajima ako želite vidjeti bilo kakav napredak u svom ljubavnom životu.

Bez obzira jeste li ove godine slobodni ili ste u vezi, u studenom bit ćete potaknuti da se usredotočite na intelektualne dijelove svojih odnosa. Ako ste slobodni, najvjerojatnije ćete započeti vezu s nekim tko dijeli vaše hobije i interese. Ako ste već u vezi, pokušajte pronaći nešto što imate zajedničko sa svojim partnerom kako biste ojačali vašu vezu.

Posao

Astrološka predviđanja za 2021. predviđaju da će vam Jupiter koji se nalazi u vašem sunčevom znaku ove godine pomoći poboljšati vaše međuljudske odnose na poslu. Na poslu se pokušajte usredotočiti na timski rad i na rad s drugima na bilo koji način. Vjerojatnije će vam uspjeti na poslu ako se potrudite zatražiti pomoć od drugih, umjesto da pokušavate sve učiniti sami.

nastavi čitati dolje

Ove godine budite oprezni sa svojim financijama. Neptun u Ribama može vam otežati zadržati sav svoj novac kod sebe. Ne trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne. Iako se zbog kupnje novih stvari trenutno možete osjećati dobro, taj osjećaj neće potrajati. Umjesto toga, pokušajte uštedjeti svoj novac kako biste ga mogli bolje koristiti u sljedećim godinama.

11. veljače najbolji je dan u godini, jer sretne planete, Venera i Jupiter kreiraju konjukciju u vašem znaku Zodijaka istog dana kada se diže i mlad Mjesec.  

Zdravlje

Jupiter ove godine ima velik utjecaj na vaše zdravlje. Ovaj vas planet potiče da naučite nove metode za poboljšanje svog zdravlja. Učeći o tim stvarima, imajte na umu i svoje mentalno i fizičko zdravlje. Na taj način možete desetostruko poboljšati svoje zdravlje. Neke nove stvari koje treba isprobati mogu uključivati nove vježbe, meditaciju ili terapiju.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 19:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh