« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
BLIZANCI

BLIZANCI - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godina 2021. za Blizance donosi manje promjene u više životnih područja, najviše u vašem društvenom životu i što se tiče vaše financijske situacije.

Godišnji horoskop za Blizance za 2021.
Godišnji horoskop za Blizance za 2021. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Blizance donosi manje promjene u više životnih područja, najviše u vašem društvenom životu i što se tiče vaše financijske situacije. Uz pomoć planeta Jupitera, Neptuna i Plutona, ove ćete se godine vjerojatno osjećati karizmatičnije i kreativnije.

Ljubav

Ove će godine vaše veze biti dublje nego inače. Ako niste u vezi, to bi moglo značiti da ćete romantičnu ljubav pronaći u bliskom prijatelju. Ova će vam godina dati jako puno prilika za vezu, ali samo će mali postotak njih biti prave. Ako ste u vezi, pripremite se da ona postane još bolja nego što je bila proteklih godina. Posvetite više pažnje svom partneru kako bi se intimnost vaše romantične i seksualne veze poboljšala. Prijateljstva će vam biti od veće važnosti ove godine.

Mars će biti u Vagi otprilike u prvoj polovici 2021. godine, do kraja srpnja. To će vam pomoći da poboljšate svoje odnose s djecom i mlađim članovima obitelji. To je zato što ćete biti kreativniji i raspoloženiji. Drugi roditelji i starija rodbina vjerojatno će vas pohvaliti zbog prekrasne interakcije s njihovom djecom. Ovo je sjajna godina za trudnoću.

Posao

Ovo je godina velikih aktivnosti i promjena za vas. Imat ćete puno novih ideja i planova, no morat ćete pričekati proljeće kako bi ih mogli ostvariti. Krajem godine, počevši početkom listopada, posao će vam postati stresniji - imat ćete više posla i češće ćete morati raditi s drugim ljudima.

nastavi čitati dolje

S time ćete imati problema, jer će često doći do grešaka u komunikaciji. Vaš horoskop za 2021. godinu predviđa da ćete usavršiti vještinu rješavanja sukoba jer će vam biti potrebna u mnogim situacijama.

Ova je godina posebno sretna za financije Blizanaca. Venera će biti u Jarcu od početka godine do početka svibnja. Ovo je savršeno vrijeme za bilo kakve financijske promjene, posebno one koje uključuju trgovanje, poput trgovanja dionicama.

U astrologiji Sjeverni mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31. svibnja formira konjukciju sa Suncem koje je u tom trenutku u znaku Blizanaca.

Zdravlje

Jupiter koji se većinu godine nalazi u vama prijateljskom znaku Vodenjaka ove godine ima velik utjecaj na vaš znak. Donosi vam i fizički i mentalni rast. To vam može pomoći da poboljšate svoje mentalno zdravlje. Vaše će se fizičko zdravlje također poboljšati, sve dok budete bili sigurni da ćete često vježbati tijekom retrogradne faze Merkura.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 20:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh