« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

RAK - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Rakovima poručuje da će na svim poljima ostvarivati sjajne rezultate, no najbolji u - osobnom razvoju

Godišnji horoskop za 2021. za Raka
Godišnji horoskop za 2021. za Raka (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Raka poručuje pripadnicima ovoga znaka da je stiglo vrijeme za jedan lagani redizajn života ili, ako želite izravnije - promjene koje je nužno napraviti kako bi se život promijenio na bolje, ma koliko to vama trenutno zvučalo prilično nevjerojatno.

Promjene su u zraku. Ljudi rođeni u znaku Raka često osjećaju tjeskobu kada je riječ o promjenama, ali čim se njima prilagode, sve je u redu. Najbolje je uvijek imati na umu da nisu sve promjene negativne. Zvijezde ove godine spremaju sjajne stvari za Rakove, ali samo ako su otvoreni za nove mogućnosti.

Ljubav

Venera će ove godine proći kroz sve znakove, ali godinu započinje i završava u Jarcu. To znači da će se vaši bliski odnosi, uključujući i romantične veze, ove godine vjerojatno još više zbližiti! Ako ste imali problema u romantičnim vezama, ti će se problemi vjerojatno riješiti 2021. Ako vaša romantična veza već dobro ide, ona će vjerojatno dobiti dodatni poticaj sreće poput bebe!

Što se tiče obitelji, bit ćete blagoslovljeni Marsom u Vagi u prvoj polovici godine. To će vas potaknuti da više vremena provodite kod kuće. To uključuje i provođenje vremena s članovima obitelji i rad na projektima kućanstva. Članovi obitelji koji ne žive blizu će vas početi češće posjećivati. Sve to ponekad može biti malo stresno i fizički iscrpljujuće, ali na kraju će se isplatiti.

Posao

Zvijezde predviđaju da će se Saturn i Jupiter ove godine igrati s vašom kreativnošću. Ako radite u polju koje potiče kreativnost, onda imate sreće! Posao će vam biti puno lakši, sve dok budete mogli biti disciplinirani. Od kraja srpnja do kraja prosinca Jupiter će opet biti u Vodenjaku. Ovo je sjajno vrijeme da se usredotočite na svoje talente. Kao bonus, Vodenjak će također poboljšati vašu kreativnost. Ti bi vam talenti u ovom dijelu godine mogli pružiti dodatna financijska sredstva. Razmišljajte izvan okvira da biste poboljšali svoje financije.

nastavi čitati dolje

Ako nemate karijeru koja se bavi kreativnošću, vjerojatno ćete na poslu biti pod stresom više nego što je to uobičajeno. Činit će vam se da projektima treba više vremena da se završe, što može biti stresno. Pokušajte pronaći neki način za ubacivanje kreativnosti u svoje projekte. Tako će ih biti lakše i zabavnije raditi.

23. lipnja je najbolji dan godine, jer trigon između Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam poseban poticaj sreće. Ovo je najharmoničniji aspekt za vaš znak i bit ćete optimistični i puni nade. U istom danu dogodit će se i trigon Venere i Neptuna.

Zdravlje

Godišnji horoskop Raka za 2021. godinu pokazuje da je ova godina savršeno vrijeme da se usredotočite na svoje duhovno i mentalno zdravlje. Neptun ove godine ima velik utjecaj na vaše mentalno zdravlje i potiče vas da poboljšate svoju duhovnost. Nađite vremena da ponovno otkrijete ono što vam olakšava duh, čak iako to nije posebno religiozne naravi. Slušajte svoju intuiciju. Što se tiče fizičkog zdravlja, do sredine proljeća bit će promjenjivo i nestabilno, uzrokovano malo slabijim imunitetom, tako da obratite pažnju na to. Ostatak godine će vam biti stabilno.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 20:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh