« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
OVAN

OVAN - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Ovnovima poručuje da je ovo godina potvrđivanja statusa i provođenja nužnih promjena za napredak

Godišnji horoskop za Ovna 2021.
Godišnji horoskop za Ovna 2021. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Ovna govori pripadnicima ovog znaka da mogu krenuti glavom u promjene bez straha, pod uvjetom da ih rade s ljudima s kojima se slažu i koji im u potpunosti odgovaraju.

Ovnove čeka puno promjena u godini koja je pred nama, najvjerojatnije su to promjene na bolje. Jupiter, Uran, Mars i Pluton ove godine imat će velike planetarne utjecaje na vas, najviše oko proljetne ravnodnevnice i zimskog solsticija. Odluke koje ste donijeli tijekom zadnjih par godina, bilo utjecajem planeta ili vas samih, odredit će kako će vaša 2021. godina izgledati.

Ljubav

Romantične veze i brakovi bit će puni tenzija sve do proljeća – ovo je uzrokovano Marsom u Vagi, koji će vam otežati komunikaciju s partnerom. Sredinom godine bit će promjenjivo, malo dobro, malo ne, dok opet ne nastupi stabilnost u kolovozu i rujnu i traje do kraja godine. Drugi dio kolovoza i rujan će također biti dobro vrijeme i za samce Ovnove – ovo je najbolje razdoblje za emotivno ostvarenje u ovoj godini, što će se nastaviti i u zadnjem tromjeseju 2021. godine. No, za one kojima trenutno nije do veze najbolje će biti u prvom kvartalu nove godine – ovo vam vrijeme donosi puno šansi za zabavu i nova poznanstva.

Posao

Početkom godine naći ćete se u kompliciranim poslovnim situacijama koje mogu uzrokovati financijske brige. No, Venera u Jarcu pozitivno će utjecati na vašu poslovnu komunikaciju, te će vam od ožujka biti lakše, pogotovo ako se bavite poslom koji zahtjeva puno timskog rada, no pripremite se biti vrlo zauzeti i produktivni. Srpanj i studeni bit će promjenjivi, te tijekom ovih mjeseci pazite kako trošite.

nastavi čitati dolje

Ove ćete godine imat ćete potporu utjecajnih osoba, a motivirat će vas timski rad i dobro društvo. Kad se retrogradni Jupiter krajem srpnja vrati u znak Vodenjaka, vaše će se financije vjerojatno promijeniti.

26. ožujak najbolji je dan godine za Ovnove, jer se Venera poravnava sa Suncem, pa možete očekivati magiju romantike i uzbuđenje zbog novog početka.  

Ovisno o vašim postupcima i ulaganjima, ovo može biti i dobro i loše. Iskoristite svoje talente u svoju korist ove godine. 2021. bi mogla biti godina u kojoj vam hobiji mogu pomoći da zaradite novac. Također je pametno, ako imate sredstava, ove godine ulagati u nekretnine.

Zdravlje

Neptun će cijele ove godine biti u Ribi, što će vas natjerati da budete nesebični i da malo razmišljate o sebi. Preokrenite to i dajte malo više pažnje svom mentalnom zdravlju, pogotovo zato što vam Zvijezde predviđaju poslovno zahtjevnu godinu. Meditacijom ili jogom pokušajte smanjiti razinu stresa, što će puno pomoći ne samo mentalnom, već i vašem fizičkom zdravlju.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 20:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh