« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
RIBE

RIBE - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Ribama predviđa mirnu godinu u kojoj će se napokon posvetiti sebi i svojim potrebama, prvi puta u zadnjih nekoliko godina

Godišnji horoskop za Ribe 2021. godinu
Godišnji horoskop za Ribe 2021. godinu (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2021.

Ribe - godišnji horoskop za 2020. godinu  predviđa pitomu godinu koja dolazi. Proteklih su godina stvari možda bile lude, ali sve je to spremno za rješavanje. U vašem obiteljskom životu stvari mogu biti malo nezgodne, ali planeti će vam sigurno pomoći. Ako uspijete biti hladne glave, na kraju će sve biti kako želite.

Ljubav

Ako ove godine uspijete sa svojim partnerom uspostaviti kvalitetnu komunikaciju, Zvijezde predviđaju da biste trebali imati veću količinu sreće u ljubavi. U ljubavi ćete imati najviše sreće od 25. veljače do 20. ožujka, kada je Venera u Ribama. Bit ćete najkompatibilniji s ljudima koji su kreativni i provode veći dio svog vremena proširujući svoje vještine.

Neptun u Ribama (tijekom cijele godine) imat će velik utjecaj na vaš osobni život, uključujući i vaš obiteljski život. Ove ćete se godine možda boriti da ostanete vjerni sebi. U nekim slučajevima vaša obitelj može biti ta koja uzrokuje vaše unutarnje sukobe. Ako možete, pokušajte pokazati svoje pravo ja svojoj obitelji. Ne planirajte dijete zbog pritiska drugih.

Posao

Godišnja predviđanja za 2021. kažu da će Jupiter ove godine imati pozitivne učinke na vaš radni život. Vjerojatno ćete pronalazitiviše zadovoljstva svakodnevnim radnim zadacima koji su vam možda dosadili u prošlosti. To bi moglo biti zato što ćete raditi s novim ljudima ili ćete možda naučiti nešto novo što vam može pomoći da vaš posao učinite korisnijim. U svakom slučaju, vaša će cjelovita karijera ove godine vjerojatno biti ispunjenija.

nastavi čitati dolje

Ako ove godine tražite više posla, razmislite o radu na Internetu. 2021. je sjajna godina za dobivanje novca od kreativnih projekata koji se rade na Internetu, posebice Ribama. Ako imate kreativnog talenta, razmislite o kreativnom pisanju ili umjetničkom stvaranju po narudžbi. 13. svibnja vaš znak posjetit će nakratko i Jupiter pa će vam do 28. srpnja kad se vraća u Vodenjaka sve ići od ruke. Zato iskoristite to razdoblje.

Ove godine iz nekog razloga od vas će se možda tražiti da svoj novac i druge resurse podijelite s drugima. Kad se to dogodi, pobrinite se za mir i mirne kompromise. Ako na taj način ne naučite raditi kompromise s drugima, vjerojatno ćete se naći u nesuglasicama koje su se mogle lako izbjeći.

21. srpnja najbolji vam je dan u godini, jer ćete toga dana osjetiti divan utjecaj vodenog trigona između ljubavne Venere i sanjivog Neptuna. 

Ako uspijete odvojiti svoje financije od tuđih, što je malo vjerojatno, ali se može dogoditi, onda je ovo sjajna godina za ulaganja. Međutim, prije nego što to učinite, svakako potražite savjet o tome koje investicije treba uložiti.

Zdravlje

2021. godine najbolje je da najviše pažnje usmjerite na zdravlje na svoje tjelesno zdravlje. Vjerojatno ćete morati učiniti stvari koje će jako umoriti vaše fizičko tijelo. Iz tog razloga najbolje je često vježbati i sjetiti se da se pravilno hranite. Ovo je također izvrsna godina za isprobavanje detoksikacije za čišćenje tijela.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh