« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

JARAC - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Jarcima poručuje da će ima godina biti odlična na osobnom planu ako rade dobro i po planu

Godišnji horoskop za Jarca
Godišnji horoskop za Jarca (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

horoskop 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Jarca pokazuje da će, kao i posljednjih nekoliko godina, u sljedećih par Pluton još uvijek biti u Jarcu. Ovo je blagoslov za vas i za sve koji dijele vaš sunčani znak. Činit će vam se kako vam se prilike pružaju iz svih smjerova - iskoristite svoju intuiciju da odlučite hoćete li s njima riskirati ili ne. Napredovat ćete samo ako isprobate nove stvari, ali ako imate predosjećaj da nešto ne činite, onda je najbolje slušati samog sebe.

Ljubav

Venera će biti u Jarcu veći dio siječnja, studenog i prosinca 2021. Ako ste slobodni i želite s nekime ući u vezu, ovo su najbolji mjeseci za to. Budući da Venera krasi vaš znak, drugi će vas vjerojatno smatrati privlačnijim nego inače. Astrološke prognoze za 2021. sugeriraju da biste se mogli osjećati i karizmatičnije. Obje ove stvari mogu vam pomoći da pronađete sreću u ljubavi.

Posao

Mars će proći kroz nekoliko znakova 2021. godine, ali provest će znatnu količinu vremena u Jarcu (oko tri mjeseca). Budući da vas ove godine tako često krasi Mars u vašem znaku, vjerojatno ćete se osjećati samopouzdanije i karizmatičnije. U određenom ćete smislu djelovati kao prirodni vođa.

nastavi čitati dolje

To vas može istaknuti na poslu i može vam poboljšati cjelokupni radni učinak. Sve dok ne živcirate nadređene ili ste neljubazni prema svojim podređenim osobama, ove ćete godine možda dobiti povišicu ili unapređenje.

Venera u Jarcu ne pomaže samo u ljubavnom životu već i u novcu. To je osobito istinito ako ste u braku ili na neki drugi način dijelite svoje financije s nekim. Horoskop za Jarac za 2021. godinu predlaže vam da se udružite s nekim drugim kako biste poradili na svojim financijama. Ta bi druga osoba mogla biti vaš supružnik ili financijski savjetnik. U svakom slučaju, dvije glave su bolje od jedne ako želite poboljšati svoju financijsku situaciju.

23. kolovoza dan je koji trebate zapamtiti, jer je kada se Saturn poravna sa Venerom u harmoničnom trigonu, aktivirat će vašu kuću karijere i uspjeha.  

Zdravlje

Ove godine pokušajte se usredotočiti svoje mentalno zdravlje. Bit će trenutaka u kojima ćete se osjećati zbunjeno i stresno. Kad se to dogodi, pokušajte se na kratko odmaknuti od drugih ljudi da biste se smirili i opustili. Važno je zapamtiti da je vaše mentalno zdravlje jednako važno kao i vaše tjelesno zdravlje. Ako je potrebno, razgovarajte s nekim (bilo prijateljem ili terapeutom) o svom mentalnom zdravlju.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 19:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZORAN
    31.08.2021. 09:57
    PUNO POZDRAVA.VIDIM DA ME HRVATSKI VIDOVNJACI NAJBOLJE PRATE I NAJVIŠE VERUJU MOJIM MOĆIMA.

    ZA MENE SU UBEDLJIVO NAJBOLJI NA SVETU HRVATSKI VIDOVNJACI.
    ŠTO SE TIČE DUGOROČNIH PREDVIĐANJA U VEZI MENE ISKRENO DA VAM KAŽEM JOŠ SE NIJE RODIO NA PLANETI VIDOVNJAK ILI ASTROLOG KOJI MOŽE DOBRO DA MI PREDVIDI DATUM KADA ĆE NEŠTO DA MI SE DOGODI.

    SAM SAM PREDVIDEO DATUM MOJE VELIKE POBEDE I TO UNAPRED PRE NEKOLIKO MESECI TO JE HRISTOV VELIKI PRAZNIK KRSTOVDAN 27.9.

    TO JE GLOBALNO VAŽAN DATUM POBEDE DOBRA NAD ZLOM POBEDE HRISTA NAD ANTIHRIŠĆANKOM.

    ENERGIJU USMERAVAM NA PRAVIM MESTIMA PREMA DUETU MM I DUETU VZ.DUET VZ JE U JAKOJ KOALICIJI POKUŠAVAJUĆI DA ME BLOKIRA .

    KOLIKO SAM SUPERIORAN JAK I MOĆAN SRUŠIĆU I DEMONTIRATI DUET VZ ZNAJU HRVATSKI VIDOVNJACI NA KOGA MISLIM KO MI TRENUTNO NAJVIŠE SMETA NA BALKANU.

    GOSPODAR SVETA

    NOVI SVETSKI VLADAR

    HRIST SUNCE
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh