« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
DJEVICA

DJEVICA - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Djevicama poručuje da se ove godine trebaju jednostavnost te rad i disciplina daju uvjerljivo najbolje rezultate

Godišnji horoskop za 2021. za Djevicu
Godišnji horoskop za 2021. za Djevicu (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

znakovi horoskopa

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Djevicu  sa sobom donosi brojne promjene. Te će se promjene najvjerojatnije dogoditi u vašem društvenom životu i vašem traganju za znanjem. Znak Jarac, kroz koji će mnogi planeti proći ove godine, imat će velik utjecaj na vaš znak. Planeti Uran i Saturn također igraju ključnu ulogu u vašoj sudbini.

Ljubav

Neptun koji se nalazi u opozicijskom znaku Ribe ove će godine duboko utjecati na vaše veze - posebno kada je riječ o odnosima jedan na jedan. Vjerojatno će se vaš partner ove godine pouzdati u vas više nego inače. Učinite najbolje što možete za njih, ali ne dopustite da vas partner iskoristi. Skinite ružičaste naočale i pogledajte svog partnera onakvim kakvi su zapravo. Tek nakon što to učinite, možete odlučiti bi li trebali ostati u vašem životu ili ne.

Vaši će se obiteljski odnosi  2021. godine preporoditi, pogotovo odnosi s djecom, braćom i sestrama te mladom rodbinom.  Ako ste u predanoj romantičnoj vezi, možda ćete ove godine čak dobiti dijete.

Posao

Ove ćete godine biti puno zaposleniji. Iz tog razloga možda ćete morati preuzeti dodatne odgovornosti. Da ne biste postali previše opterećeni, najbolje je da naučite kako prenijeti određene zadatke drugima. Također, nemojte se bojati tražiti pomoć. Vaši suradnici i podređeni bit će vam neophodni 2021. godine.

nastavi čitati dolje

Mars mijenja znakove otprilike jednom u dva mjeseca. Većinu 2021. godine Mars će biti ili u Vodenjaku ili u Jarcu. To su dobre vijesti za vaše financije. Ovo je sjajna godina za ulaganje u nekretnine. Iako ćete možda trebati potrošiti puno fizičke i mentalne energije za postizanje svojih ciljeva povezanih s novcem, to će biti vrijedno toga. Tijekom 2021. godine Uran se seli iz Ovna i Bika.

Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osjećanje, a vrhunac sreće očekuje vas 13. srpnja kad Merkur kreira trigon sa Jupiterom.

Dok će biti u Ovnu (od siječnja do sredine svibnja, pa od studenog do 2022.), vaše financije mogu biti manje stabilne nego u ostalim dijelovima godine. Međutim, kad Uran uđe u Bika, vaše će se financije stabilizirati. Iz tog je razloga najbolje uštedjeti novac od svibnja do studenog kako biste osigurali financijsku sigurnost.

Zdravlje

Mars u Jarcu i Vodenjaku tijekom cijele godine pomoći će poboljšanju vašeg mentalnog i fizičkog zdravlja. Utjecaj zemljanog znaka Jarca potaknut će vas da više vremena provodite na otvorenom. Vodenjak će vas kao zračni znak poticati da poboljšate svoju inteligenciju učeći nove vještine i iskušavajući nove stvari. To, pak, može poboljšati vaše mentalno zdravlje.

 

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 21:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh