« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
BIK

BIK - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Bikovima godinu otkriva potrebu za priznanjem promjena koje vam se događaju i prihvaćanjem novih prilika

Godišnji horoskop za Bika za 2021.
Godišnji horoskop za Bika za 2021. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Bika predviđa pripadnicima ovog znaka dobru godinu u kojoj jedino moraju obratiti pažnju na razinu koncentracije koju mogu postići kako bi uspješno nastavili provoditi planove zacrtane tijekom proteklih godina.

Horoskop za 2021. godinu otkriva potrebu za priznanjem promjena koje vam se događaju i prihvaćanjem novih prilika. Možda ćete, zbog vaše tvrdoglave naravi smatrati da su zadaci koje će vam život u novoj godini zadati poprilično teški, no uz pomoć i podršku koju ćete dobiti od drugih oko sebe tijekom cijele godine ćete izdržati. Riskirajte ove godine - vjerojatno će se isplatiti.

Ljubav

Ova godina vam donosi iskušenja u emotivnoj sferi. Često ćete dolaziti do sukoba mišljenja sa svojim partnerom i moguće je da ćete ili vi ili vaš partner na to jako burno reagirati, što može dovesti do kraja vašeg odnosa. Morat ćete pronaći način da se prilagodite jedno drugome ako vam je stvarno stalo do te veze.

Bikovi samci, ostat ćete na istom - ako ulazite u godinu sami, bit ćete sami do kraja godine. Bit će puno prilika za prolazne avanture, pogotovo u ožujku i travnju, no morat ćete pričekati do studenog ili prosinca za priliku za početak nečeg ozbiljnijeg.

Venera će biti u Jarcu od početka godine do početka ožujka, što će vam pomoći da pokrenete vaš društveni život. Vjerojatno ćete steći prijatelje na temelju sličnih razina inteligencije i hobija. Ovo je sjajno vrijeme za putovanje ili kontaktiranje novih ljudi na Internetu radi stjecanja novih prijatelja.

Posao

Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje karijere i statusa - Saturn ovdje ostaje više od dvije godine, dok Jupiter ostaje do kraja godine. Ovaj period je vrijeme za napredovanje i pokretanje većih i trajnijih poslovnih projekata. Od početka godine do kraja srpnja, Mars bit će u Vagi, što znači da ćete imati više posla nego inače.

nastavi čitati dolje

No, ova zvjezdana kombinacija će vam također dati dovoljno energije za sve što vas čeka. U ovom periodu ćete se vjerojatno suočiti s važnim poslovnim odlukama - puno razmislite o njima kako biste napravili ispravnu odluku u periodu retrogradnog Merkura.

17. siječnja kvadrat između Jupitera i Urana donosi vam lijep preokret u profesionalnom životu. Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Ovo je sjajna godina za uključivanje u dobrotvorne akcije. Budući da ćete više raditi, imat ćete i više novca. Iskoristite dio ovog dodatnog novca za pomoć drugima u vašoj zajednici. Ako želite davati u dobrotvorne svrhe, činite to otvorenog srca, a ne radi vlastite koristi. Ovo će vam pomoći poboljšati karmu.

Zdravlje

Kao što je ranije spomenuto, Mars će biti u Vagi otprilike u prvoj polovici 2021. To će posao učiniti stresnijim, što može negativno utjecati na vaše mentalno zdravlje. Srećom, također ćete biti blagoslovljeni višim razinama energije. Koristite ovu energiju za opuštajuće i zabavne fizičke aktivnosti kako biste se suprotstavili visokoj razini stresa koju vam ova godina donosi - ovo će jako pozitivno utjecati na vaše mentalno zdravlje.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 20:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh