« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

VAGA - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Vagama poručuje da je ova godina odlična za njih ako je odluče provesti na kvalitetan i zanimljiv način

Godišnji horoskop za Vagu za 2021.
Godišnji horoskop za Vagu za 2021. (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

znakovi horoskopa

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za Vagu za 2021.  donosi pozitivne promjene! Ove godine morat ćete se osloniti na svoje veze, romantične i platonske, kako bi vam pomogli da prođete kroz godinu. Izvrsna je godina i za obnavljanje starih prijateljstava i hobija. Ovo je sjajna godina i za učenje iz prošlosti i za gledanje u budućnost.

Ljubav

U siječnju će Venera biti u Jarcu, zbog čega ćete se osjećati intenzivnije prema partneru što se tiče romantičnih osjećaja, ali će nedostajati strasti. Ovisno o tome s kojim ste znakom u vezi, ovo bi moglo poboljšati vaš odnos ili bi ga moglo povrijediti. Horoskop za Vagu 2021. predlaže da slijedite smjernice svog partnera kako biste znali što je ispravno.

Slobodne Vage pred sobom imaju jako zanimljivu godinu. Brojne prilike za flertanje i kratke avanture obilježit će vašu godinu. No, za one koji čekaju nešto konkretnije i stabilnije, morat će pričekati jesen, jer tek tada Zvijezde predviđaju priliku za pravom ljubavi.

nastavi čitati dolje

Posao

Jupiter ove godine predsjeda vašom karijerom, što može otežati donošenje odluka u vezi s poslom. Vjerojatno ćete ove godine biti izuzetno zaposleni, posebice od ožujka do srpnja, kada će Jupiter biti u prijateljskom Vodenjaku. Čak i za to vrijeme pokušajte ostati što profesionalniji. To može otvoriti nove mogućnosti, poput putovanja i upoznavanja novih ljudi.

6. rujan najbolji je dan godine za vas, jer trigon Jupitera i Venere donosi vašu ljubavnu priču epskih razmjera, ali vas i potiče ostvariti poslovne ambicije. 

Tijekom cijele 2021. godine Saturn će biti u Vodenjaku što vam može otežati upravljanje financijama ako se prepustite materijalnim iskušenjima. Teže ćete uštedjeti novac nego inače. To nije zbog manjeg protoka novaca, već zbog povećanja vaše potrošnje. Pokušajte smanjiti potrošnju na nebitne predmete.

Zdravlje

Tijekom 2021. godine Mars će imati nekoliko tranzita kroz Vodenjak, tako da ćete se vjerojatno osjećati ambicioznije kada su u pitanju vaši zdravstveni ciljevi. Međutim, također je vjerojatno da ćete pokušati poboljšati svoje zdravlje, ne radi svoje dobrobiti, već više zbog svog izgleda. Pokušajte se ne forsirati. Izbjegavajte lude trendovske dijete. Ako svoje zdravstvene ciljeve možete ispuniti na zdrav način, to je sjajno! 

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 21:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh