« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
LAV

LAV - godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. Lavovima poručuje da je ovo godina u kojoj trebaju biti koncetrirani i fokusirani, te ne smiju trošiti energiju na manje važne stvari

Godišnji horoskop za 2021. za Lava
Godišnji horoskop za 2021. za Lava (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop godišnji

,

godišnji horoskop za 2021.

Godišnji horoskop za 2021. za Lava preporučuje pripadnicima ovoga znaka da se dobro pripreme i krenu - ovo je godina u kojoj vam niti jedan od vaših snova nije nedostižan, uz jedan uvjet...

Horoskop za 2021. godinu donosi brojne uspone i padove za one rođene u znaku Lava. Dvije planete s najvećim utjecajem na vaš znak ove godine su Jupiter i Saturn, a Mars će također imati blagi utjecaj. Ove godine je najbolje da Lavovi rade na tome kako uravnotežiti svoj društveni život sa svojim radnim životom. To će poboljšati vaše odnose i vaše financije. Naravno, obje ove stvari, kao i u mnogim situacijama 2021. godine, zahtijevat će naporan rad da bi uspjele.

Ljubav

Ako ste u ozbiljnoj vezi, brak će vam možda ove godine biti na vidiku. Ako je tako, najbolje je da vjenčanje planirate negdje između travnja i rujna. Venera će za to vrijeme proći kroz razne znakove, a bit će Lavu veći dio srpnja. Sve dok možete poboljšati svoje komunikacijske vještine tijekom perioda retrogradnog Merkura, vaš ljubavni život trebao bi rasti na bolje. Ponekad ćete možda trebati pokušati sagledati stvari s gledišta partnera kako biste u potpunosti razumjeli situaciju. Ako to uspijete, vaša bi veza trebala trajati tijekom cijele godine, a možda postoje i šanse za trudnoću za bračne parove.

Slobodni Lavovi će ove godine napokon sazrjeti što se ljubavi tiče. No, prvenstveno se uči na greškama, tako da se nemojte iznenaditi ako nekoliko puta prvo „zapne" prije nego što pronađete točno ono što ste tražili.

Posao

Tijekom cijele ove godine, Rahu (jedan od manje poznatih "planeta") bit će u vašoj desetoj kući. Ovaj planet znatno olakšava slaganje sa suradnicima i druge socijalne interakcije vezane uz posao. To puno olakšava delegiranje zadataka, što vam olakšava cjelokupan posao.

nastavi čitati dolje

No, samo zato što ćete se lakše slagati sa suradnicima ne znači da će se svi vaši kolege uvijek slagati s vama. Također, možda ćete se osjećati dodatan stres u posljednjem tjednu siječnja, jer će Sunce biti u konjukciji sa Saturnom i Jupiterom u opozicijskom znaku Vodenjaka. Veća razina stresa može povećati vjerojatnost da ćete se sukobljavati s drugima. Pokušajte ostati mirni tijekom ovog tjedna. Ne dopustite da postavi pozornicu za ostatak godine.

13. srpnja najbolji je dan godine za Lavove, jer planeta ljubavi Venera i planeta moći Mars uslaklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku. Ovaj jedinstveni aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i sretan emotivni ciklus 

Vaše će financije imati uspone i padove tijekom cijele godine. Travanj će biti najsretnije vrijeme za vaše financije jer, u jednom trenutku tijekom ovog mjeseca, Venera, Merkur i Sunce ulaze u Bik. Bik je poznat po stabilnosti, što je sjajna vijest za vaše financije. Sav novac koji ste prikupili do ovog trenutka u godini bit će siguran. Možda ćete otkriti novi izvor prihoda u to vrijeme.

Zdravlje

Vaše zdravlje može se suočiti s nekim problemima početkom godine kadaće se Sunce naći u konjukciji sa Saturnom i Jupiterom. Pokušajte smanjiti stres tijekom tog vremena jer će smanjiti bilo kakve zdravstvene nuspojave. Stoga bi ljudi s dijabetesom trebali biti posebno oprezni ove godine. Kada/ako se tijekom ove godine počnete osjećati loše, klonite se svojih roditelja i starijih osoba jer možete biti zarazni; to je osobito istinito ako je vaša bolest posljedica zračnog patogena.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2021. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2020. 20:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh