Žene
OPREZNO S ALKOHOLOM

Cuganje u nepoznatom kafiću - recept za donošenje krivih odluka

objavljeno prije 13 godina

Pijete li u nepoznatom kafiću, imate dvostruko veće šanse da vam popuste kočnice nego što je to slučaj kada pijete u okruženju koje vam je već dobro poznato, rezultat je… više »

HONKOŠKA PAMET

Revolucionarno otkriće pomoći će u liječenju neplodnosti

objavljeno prije 13 godina

Veliki prodor u istraživanju ženske neplodnosti učinili su znanstvenici s honkonškog sveučilišta. Utvrdili su da je molekula pod nazivom "sialil-LuisX" (SleX) čimbenik… više »

POSAO I STRES

Svakodnevno putovanje na posao posebno je stresno ženama

objavljeno prije 13 godina

Svakodnevno putovanje na posao i kući s posla malo je komu zabavno, posebice u doba ovih ljetnih vrućina u kombinaciji s nepostojećom klimatizacijom u vozilima javnog prijevoza. Ipak, dok… više »

PODIZANJE SVIJESTI

Rak pluća odnosi više ženskih života nego rak dojke i maternice zajedno

objavljeno prije 13 godina

Žene u zapadnim zemljama riskiraju svoje živote jer nisu svjesne da imaju veću šansu umrijeti od raka pluća nego od bilo kojeg drugog oblika ove opake bolesti, rezultati su studije.… više »

ISTRAŽIVANJE

Želite sačuvati mladenačku figuru? Nemojte se udavati

objavljeno prije 13 godina

Mnoge žene paze što i koliko jedu i nemaju problema s odlaskom u teretanu dok su mlađe, ali već u prvim mjesecima nakon udaje većina odbacuje sve dobre dotadašnje navike,… više »

LJETNI MAKE UP

Pastelni make up za savršeni ljetni izgled

objavljeno prije 13 godina

Pastelne boje su apsolutni must have ovog ljeta. Preko dana dok ste na plaži slobodno možete njegovati „tek sam se probudila" izgled bez šminke, razbarušene kose,… više »

MIRIS BEBE

Zašto majke ljube svoje bebe

objavljeno prije 13 godina

Nakon što se rodi beba, nema ničeg prirodnijeg nego vidjeti majku kako ljubi svoju mrvicu. Pomislili biste da je to zbog savršene veze koja se stvorila u trenutku rođenja između… više »

PRIRODNI INŽENJERING

Želite visoko dijete? Birajte partnera iz druge regije

objavljeno prije 13 godina

Želite li imati visoko dijete svog partnera potražite u drugoj regiji od one u kojoj ste vi rođeni. Znanstvenici su otkrili da ako su oba roditelja rođena u istoj regiji djeca će vjerojatnije… više »

SINDROM USAMLJENE PEPELJUGE

Zašto žene ne znaju s novcima

objavljeno prije 13 godina

Jedna od najčešćih rečenica koju žene izgovaraju je „Ja bih ovo, ja bih ono, ali nemam novaca za to." Čak i vrlo uspješne žene koje zarađuju iznad prosjeka često se nalaze… više »

EGZISTENCIJALNI PROBLEMI

Napokon demistificiran ženski orgazam

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Znanstvenici su napokon i službeno otkrili toplu vodu i tvrde nam upravo ono što mi muškarcima tvrdimo već nekoliko stoljeća. Klitoralna i vaginalna stimulacija u mozgu… više »

NOVI SRAM

Nije problem priznati godine, ali broj cipela je

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Potražnja za većim brojevima ženskih cipela sve više raste i britansko istraživanje pokazuje da je priznavanje broja cipele jedan od neugodnijih dijelova kupovine za žene većih… više »

21. STOLJEĆE

Ravnopravnost žena i muškaraca u svijetu još je uvijek mit

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Ženama 21. stoljeća teško je iz današnje perspektive zamisliti kroz što su sve morale prolaziti naše pretkinje u zadnjih stotinu godina, boreći se za svoja ženska… više »

MUKE PO ŽENI

Nova briga za žene - izgled stopala u modernim cipelicama

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Kao da nije dovoljno što se muče s kilažom, šminkom, frizurom i svim ostalim mukama, moderne cipelice koje su sada in stvaraju pritisak na žene da li su njihova stopala dovoljno… više »

GIRL POWER

Sve više žena želi curice

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

„Pukni puško - rodilo se žensko!", parafraza je jedne od pjesama koje pjevaju sretni novopečeni očevi nakon što postanu roditelji željene bebe curice! U neko drugo… više »

TEŽAK ŽIVOT

Amerikanke srednje dobi pod najvećim stresom

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Tko je u Americi pod najvećim stresom?  Vatrogasac? Burzovni mešetar?  Kontrolor leta? Niti jedan od njih, već - kako se čini - prosječna Amerikanka srednje dobi.  Na… više »

skrolaj na vrh