Žene
POVUCITE RUČNU

Što ne biste trebale dijeliti s najboljom prijateljicom

objavljeno prije 12 godina

Možda ste sa svojom prijateljicom vrlo bliske i možda vjerujete da se prijateljstvo temelji na ljubavi, brizi i dijeljenju. To je istina, ali neke stvari ipak trebaju ostati potpuno osobne.… više »

LOL

Napaljenim je ženama sve manje odvratno

objavljeno prije 12 godina

Seks ponekad može biti i pomalo odvratan, kad uzmete u obzir količinu tjelesnih tekućina koja promijeni vlasnika tijekom dobrog gužvanja plahti. Zapravo, ako stvar pogledate na taj način,… više »

Može li debljina ugroziti vašu ljubav?
KAO DA NISMO ZNALI

Polovica frajera ostavit će svoju djevojku ako se udeblja

objavljeno prije 12 godina

Pojest ću sve kolačiće, tebi u inat postat ću debela, kaže stara pjesma, ali statistike govore da im to nije najpametnija ideja. Od 70.000 ispitanika čak 48% muškaraca izjavilo je kako… više »

SWOFTIES

Zašto se žene u pedesetima provokativno oblače

objavljeno prije 12 godina

Frajera od pet banki koji se trude biti mlađi ima na svakom koraku odavno, likova koji ganjaju bijesne aute čiji je broj konja desetak puta veći od broja godina plavuše koja sjedi na… više »

TAJNE

Kako očuvati prekrasne grudi

objavljeno prije 12 godina

Kako očuvati lijepo oblik grudi pitanje je koje muči dosta žena, a najnovije inventivno istraživanje usredotočilo se na parove identičnih blizanki kako bi nedvojbeno utvrdilo recept za… više »

PARTY GIRLS

Pola žena ne želi obitelj nego karijeru i zabavu

objavljeno prije 12 godina

Britanke su sve više raspoložene za partijanje i korporativni rad, a obitelj im nije ni na kraj pameti, pokazalo je istraživanje časopisa Red provedeno na 3 tisuće žena starih između… više »

OGLEDALCE, OGLEDALCE ...

Kad su žene zadovoljne svojim izgledom?

objavljeno prije 12 godina

Je li uopće moguće da žena bude zadovoljna svojim izgledom? Uvijek je tu neka sitnica koju bi trebalo popraviti na neki način, bila to linija, frizura, ten, osmijeh ... No, ipak postoji… više »

PANIKA NA KOTAČIMA

10 najčešćih prigovora na žensku vožnju

objavljeno prije 12 godina

Glasnogovornik kompanije OnePoll.com, koja je provela istraživanje na 3000 muškaraca objašnjava: "Većina ih misli kako su bolji vozači od žena. Vjeruju kako se mogu bolje… više »

POBJEDA

Dobacivanje ženama kažnjivo u Bruxellesu

objavljeno prije 12 godina

Kako jedan dokumentarac može promijeniti svijet na bolje pokazala je studentica Filmske akademije u Bruxellesu Sophie Peters. Njen film Femme de la rue pokazao je grozne scene dobacivanja… više »

BLA BLA

Koliko dugo žene prate razgovor

objavljeno prije 12 godina

Sigurno vam se nebrojeno puta dogodilo da razgovarate s nekim i odlutate u mislima nakon nekog vremena, ili primjetite kako je osoba kojoj nešto tumačite sa žarom jednostavno… više »

ZLATNI OMJER

Da Vincijev kod ženske plodnosti

objavljeno prije 12 godina

Obožavatelji Dan Brownova Da Vincijeva koda lako će se prisjetiti profesora Langtona i njegova pojašnjenja pojma zlatnog omjera, broja u kojem se dodiruju matematika i umjetnost.… više »

TILL DEATH ...

Dugi brak je dobar za žensko zdravlje

objavljeno prije 12 godina

Iako su dosadašnja istraživanja ukazivala na činjenicu da je dugotrajan brak blagotvorniji za muškarce nego za žene, najnovije pokazuje upravo suprotno. Kako se radi o studiji… više »

ZNANJE JE LIJEK

Obrazovane žene dulje žive

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Tako barem tvrdi jedna švedska studija te navodi da muškarac čija partnerica posjeduje samo osnovnoškolsko obrazovanje ima 25 posto veći rizik da umre ranije, u odnosu na… više »

LIJEPO SPAVAJ

Količina sna u žena ključna za bračnu sreću

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Muškarci, oprez - ukoliko vaša supruga ima problema sa spavanjem, to vam može uništiti brak, pokazala je najnovija studija. S druge strane, muškarčevi problemi sa… više »

SAMO DA TI KAŽEM...

Tračanje je korisno za zdravlje

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Žene su puno sretnije i zdravije ukoliko s vremena na vrijeme tračaju sa svojim prijateljicama, objavljeno je u studiji koju su proveli znanstvenici sa Sveučilišta Michigan.… više »

skrolaj na vrh