« Žene
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
OGLEDALCE, OGLEDALCE ...

Kad su žene zadovoljne svojim izgledom?

Žene su najzadovoljnije svojim izgledom kad pređu granicu zrelosti i prihvate svoje tijelo takvo kakvo jest, a to je u 32. godini

Trebaju proći 32 godine da bi žena prihvatila svoj izgled
Trebaju proći 32 godine da bi žena prihvatila svoj izgled (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

izgled

,

zadovoljstvo

,

seksipil

,

prihvaćanje sebe

,

najljepše

Je li uopće moguće da žena bude zadovoljna svojim izgledom? Uvijek je tu neka sitnica koju bi trebalo popraviti na neki način, bila to linija, frizura, ten, osmijeh ... No, ipak postoji razdoblje života u kojem žene prihvate same sebe sa svim svojim vrlinama i manama i postanu zadovoljne svojim izgledom.

Prema rezultatima istraživanja na nekoliko tisuća ispitanica, ključni trenutak zbiva se u 32. godini života, a ono što je znanstvenike iznenadilo je ujednačenost odgovora koji su svi bili ili točno toliko ili izuzetno blizu.

Uz to, ispitanice su izjavile da se smatraju najseksipilnijim u svibnju i rujnu, a obično utorkom misle da su najljepše. 

Dob od 32 godine kao granicu prihvaćanja svog izgleda i zadovoljstva istim znanstvenici tumače prelaženjem svojevrsne granice zrelosti, kad postaju svjesne da trebaju biti privlačne sebi, a ne drugima.

Utorkom se osjećaju najljepšima jer je ponedjeljak iza njih, a još uvijek je ostalo dovoljno snage u njima da se mogu srediti za posao i mogući izlazak. Temperature zraka objašnjenje su za seksipil u svibnju i rujnu.

03.09.2012. 17:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh