« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
POVUCITE RUČNU

Što ne biste trebale dijeliti s najboljom prijateljicom

Iako puno toga dijelite s najboljom prijateljicom, postoje stvari koje naprosto ne biste smjele

Prijateljice dijele sve, no neke stvari ipak ne bi trebale
Prijateljice dijele sve, no neke stvari ipak ne bi trebale (Deviantart)
Više o

higijena

,

žene

,

kozmetika

,

tajne

,

prijateljstvo

Možda ste sa svojom prijateljicom vrlo bliske i možda vjerujete da se prijateljstvo temelji na ljubavi, brizi i dijeljenju. To je istina, ali neke stvari ipak trebaju ostati potpuno osobne.

Higijena. Nije da morate biti škrte i ne dijeliti pastu za zube, ali posuditi svoju četkicu za zube definitivno nije dopušteno. Isto vrijedi i za češalj. Nije važno koliko ste bliske prijateljice ili ste slučajno završile jedna kod druge na noćenju. Neke se stvari jednostavno ne dijele. Ovo je pitanje zdravlja i higijene.

Donje rublje. Dijeljenje donjeg rublja - gaćica i grudnjaka - jednostavno je grijeh. To je naprosto nehigijenski bez obzira na to koliko i kako se rublje opere. Posuditi suknju, haljinu, košulju, sve je to u redu, ali gaćice i grudnjake nije. Ako vam najbolja frendica često dolazi prespavati ili pak nerijetko po završetku noćnog izlaska završi kod vas, nije na odmet imati čisto donje rublje koje je namijenjeno samo njoj.

Kozmetika. Svaka koža je priča za sebe. Vaša je možda izdržljiva, a prijateljičina osjetljiva. I obrnuto. Kozmetika i preparati koje koristite možda neće odgovarati njoj i opet obrnuto. Najbolje je izbjegavati posudbu šminke, krema i sl.

Kreditne kartice/PIN. Bez obzira koliko bliske bile, bankovne podatke ne smijete nikome odavati. Tako nalaže zdrav razum i sama banka; usotalom, tajni podatci se ne zovu tako bez razloga. Istovremeno, nemojte se uvrijediti ako vam prijateljica odbije dati svoje osobne bankovne podatke. Neke stvari je, dakle, bolje tajiti.

Bivši. Usprkos tome što će vam reći da je OK da hodate s bivšim svoje najbolje prijateljice znajte da to nije istina i da joj to nije po volji. To bi vrijedilo i u obrnutom slučaju, zar ne?

16.09.2012. 17:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh