« Žene
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
STVARNO?

Žene i problemi u vezama

Iako žene tvrde da muškarce čitaju kao otvorenu knjigu, ipak često rade pogreške u komunikaciji koje stvaraju dodatne probleme

Zanimljivo...
Zanimljivo... (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

problemi

Znate onu priču o tome kako se muškarci i žene razlikuju, kako se ne mogu nikada složiti niti će zapravo, nikada biti prijatelji? E pa, ako se sluša neke znalce, izgleda da je upravo tako, a glavi je razlog - loša komunikacija.

Naime, komunikacija je jedan od glavnih ključeva uspješne i sretne veze, no kako se spolovi često loše razumiju, ne čude problemi koji su uobičajeni u vezama. Iako se obično optužuje muškarce za nekvalitetnu komunikaciju, a i oni sami priznaju da često ne razumiju žene, niti ljepši spol nije nevin u cijeloj priči, dapače.

>> Nepisana pravila moderne komunikacije >>

Naime, iako žene tvrde da muškarce čitaju kao otvorenu knjigu, ipak često rade pogreške u komunikaciji koje stvaraju dodatne probleme. 

Tako nije rijetkost da se žene koriste manipulacijom kako bi ostvarile svoje ciljeve, a taj pristup može funkcionirati samo kratko - muškarci će to na kraju shvatiti i zamjeriti im, osjećajući se iskorišteno i izigrano.

Loš tajming je ipak češća pojava, što ne čudi kad se zna da muškarcima pažnja popušta prilično brzo, a i ne razumiju suptilne pokušaje navođenja. No, i to je bolje od agresivnog pristupa koji kod muškaraca u pravilu izaziva jednaku reakciju.

>> Pročitajte njegov govor tijela >>

Za kraj, ono što muškarci uvjerljivo najviše mrze - dramatični ispadi, jer muškarci ne mogu razumjeti zašto žene plaču kad bi trebale biti pribrane i spremne na razumno djelovanje.

Sve u svemu, nije tako komplicirano - treba zaboraviti bilo kakve manipulacije, biti jednostavan, kratak i vrlo, vrlo jasan... i to je to. 

25.12.2022. 20:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh