« Televizija
objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana
SERIJE

Nova sezona "Industrije" kreće 12. kolovoza

Nova sezona HBO Original serije „Industrija“, kreatora Mickeya Downa i Konrada Kaya imat će premijeru 12. kolovoza na Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 20:00 h

Industrija
Industrija (MAX)
Više o

HBO

,

Max

,

serija Industrija

Industrija" daje insajderski pogled na svijet međunarodnih financija prateći skupinu mladih bankara koji kuju svoje identitete u stresnom okruženju, prepunom seksa i droge u londonskom uredu međunarodne banke Pierpoint & Co.

U trećoj sezoni, dok Pierpoint gleda u budućnost i ulaže velike uloge u etičko ulaganje, Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) i Eric (Ken Leung) nalaze se u središtu burnog IPO-a  Lumi, zelene tehnološko-energetske tvrtke koju vodi Sir Henry Muck (Kit Harington), u priči koja se proteže sve do samog vrha financija, medija i vlade. Otkako je napustila Pierpoint, Harper (Myha'la) se želi vratiti u ovisničko uzbuđenje financija i pronalazi rizičnu partnericu u upraviteljici portfelja FutureDawn, Petri Koenig (Sarah Goldberg).

Glumačku ekipu treće sezone čine Myha'la, Marisa Abela, Harry Lawtey, Ken Leung, Conor MacNeill, Sagar Radia, Indy Lewis, Adam Levy, Sarah Parish, Trevor White, Elena Saurel i Irfan Shamji, dok su nova glumačka imena Kit Harington, Sarah Goldberg, Miriam Petche, Andrew Havill, Roger Barclay, Fady Elsayed i Fiona Button.

Drugu sezonu „Industrije" The Atlantic je proglasio „najuzbudljivijom serijom na TV-u" i „remek-djelom u nastajanju... s filmskim samopouzdanjem i ubojitom glumom." GQ ju je pozdravio kao „Prvu veliku dramu generacije Z o radnom mjestu", dok ju je Vanity Fair pohvalio kao „kariku koja nedostaje između 'Euforije' i 'Nasljeđa'", a Vogue ju je pohvalio zbog „najuzbudljivijih izvedbi na televiziji". AV Club nazvao ju je „senzacionalnom i besprijekornom drugom sezonom" i „jednom od najboljih serija o radnom mjestu u 21. stoljeću".

Seriju „Industrija" su kreirali, napisali i izvršno producirali Mickey Down i Konrad Kay. Serija je produkcija Bad Wolfa za HBO/BBC, a izvršni producenti su Jane Tranter, Kate Crowther i Ryan Rasmussen za Bad Wolf, i Rebecca Ferguson za BBC. Redatelji su Mickey Down i Konrad Kay, Isabella Eklöf i Zoé Wittock.

Prve dvije sezone serije „Industrija" možete pogledati odmah na Max streaming platformi.

27.07.2024. 10:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh