« Televizija
objavljeno prije 5 dana i 4 sata
WOW

Stiže druga sezona Zmajeva kuća - House of Dragon

Druga sezona HBO Original serije „Zmajeva kuća“ (House of the Dragon) imat će premijeru 17. lipnja na Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 20:00 h, a nove epizode dolazit će u ponudu ponedjeljkom

Zmajeva kuća, sezona 2
Zmajeva kuća, sezona 2 (Arhiva)
Više o

druga sezona

,

Zmajeva kuća

,

House of Dragon

Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru, a svaka strana vjeruje u svoje zakonito mjesto na Željeznom prijestolju.

Temeljena na romanu „Vatra i krv" Georgea R. R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja", i otkriva priču o kući Targaryen.

Glumačku ekipu u drugoj sezoni čine Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Matthew Needham, Sonoya Mizuno, Tom Glynn-Carney, Ewan Mitchell, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban i Jefferson Hall.  Novu glumačku ekipu druge sezone čine Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor i Vincent Regan.

Serija je obnovljena i za treću sezonu, a sukreatori i izvršni producenti su George R.R. Martin i Ryan Condal, izvršni producenti su Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere i Vince Gerardis.

Prva sezona serije „Zmajeva kuća", kao i sve sezone serije „Igra prijestolja" dostupne su odmah na Max streaming platformi.

14.06.2024. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh