Televizija
SERIJE

U rujnu stižu nove serije i filmovi koje ne smijete propustiti

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Premijere serija Codename: Annika Codename: Annika je finsko-švedska kriminalistička serija. Priča se vrti oko finske istražiteljice umjetničkih prijevara Emme, koja se na tajnom… više »

SKYSHOWTIME

Novo lice strave - M3GAN

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Ona je više od igračke. Ona je dio obitelji. Najkreativniji umovi iz žanra horora - James Wan, filmaš koji stoji iza franšiza Saw, Insidious i The Conjuring, i filmski… više »

SERIJE

Stiže druga sezona Magičnih prijatelja

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

James i Oliver Phelps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Weasley iz filmova o Harryju Potteru, pozivaju nas na pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražuju očaravajuća mjesta… više »

SERIJE

Serija 'Gora' premijerno na 29. SFF-u

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

U okviru posebnog programa pod nazivom "Pretpremijere serija" SFF već sedmu godinu publici predstavlja pozorno odabrane nedavno producirane regionalne dramske serije. Ove godine bit… više »

NOVOSTI

Novo snimanje u Dubrovniku

objavljeno prije 10 mjeseci

VIASAT3 se vraća svom najpoznatijem žanru, dating realityju, kako bi donio najveći show ove jeseni. Mađarska inačica "Make Love, Fake Love", proslavljenog formata ITV studija, stiže pod… više »

SERIJE

Puni krug na HBO Maxu

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Ovaj kompleksni triler redatelja Stevena Soderbergha prati posljedice neuspješne otmice koja razotkriva dugo čuvane tajne u današnjem New Yorku. U seriji glume Zazie Beetz,… više »

SERIJE

Ljetne premijere na SkyShowtime

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Django Serija Django djelomično je utemeljena na kultnom filmu Sergija Corbuccija, a govori o čovjeku koji traži osvetu, a na kraju se bori za nešto puno veće. Radnja se odvija krajem… više »

DOX

Dokumentarac o najstarijoj poljskoj drag quuen

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

U gorko-slatkoj priči o životu koji prkosi godinama i konvencijama, queer izvođač poznat kao drag kraljica Lulla La Polaca nastavlja se nadati ljubavi, iako njegovo osamdesetogodišnje… više »

HBO MAX

Downeyevi auti iz snova na HBO Maxu

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Robert Downey Jr. veliki je ljubitelj restauracije klasičnih automobila, a ujedno je i posvećen borbi protiv klimatskih promjena. Stoga svoje voljene stare automobile dovodi u budućnost,… više »

SERIJE

Idol na HBO Maxu

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Smješten u okruženje glazbene industrije, „Idol" prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu. Kreatori serije su Sam… više »

HBO MAX

100 godina Warner Brosa

objavljeno prije 1 godinu

Redateljica dokumentarnog specijala je Leslie Iwerks, koja je nominirana za nagrade Oscar i Emmy, a narator je Morgan Freeman. Treći i četvrti dio specijala bit će dostupan 1. lipnja na HBO… više »

NAJAVE

I tek tako... u lipnju na Max Original

objavljeno prije 1 godinu

U seriji glume Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler,… više »

SERIJE

"Prvih pet" uskoro na HBO MAXu

objavljeno prije 1 godinu

Trodijelna dokumentarna serija „Prvih pet" prati put bivše premijerke Sanne Marin na čelu finske vlade u vremenima bez presedana, te prikazuje događaje i živote iznimnih… više »

SERIJE

Treća sezona serije Velika na HBO Maxu

objavljeno prije 1 godinu

Za Oscar nominirani scenarist, Tony McNamara donosi antipovijesnu vožnju Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. Serija „Velika" je satirična, komična drama o… više »

SERIJE

Spy/Master je počeo

objavljeno prije 1 godinu

Radnje smještene na vrhuncu hladnog rata, Max Original špijunska drama „Spy/Master" zahvaća jedan opasan tjedan u životu fiktivnog lika Victora Godeanua (Alec Secăreanu),… više »

skrolaj na vrh