« Televizija
objavljeno prije 11 mjeseci
SERIJE

Spy/Master je počeo

Nova Max Original serija iz Rumunjske „Spy/Master“ (Spy/Master) imat će premijeru 19. svibnja na HBO Max streaming platformi, kada će biti dostupne prve dvije epizode

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

serije

,

Spy/Master

Radnje smještene na vrhuncu hladnog rata, Max Original špijunska drama „Spy/Master" zahvaća jedan opasan tjedan u životu fiktivnog lika Victora Godeanua (Alec Secăreanu), desne ruke i najpouzdanijeg savjetnika rumunjskog predsjednika Nicolaea Ceaușescua.

Dok je njegova vlada na rubu otkrića da je on tajni agent Sovjeta, Godeanu iskorištava diplomatsko putovanje u Njemačku kao odskočnu dasku da prebjegne u Sjedinjene Države. Uz pomoć Stasijeve tajne agentice Ingrid Von Weizendorff (Svenja Jung) i CIA-ina agenta u usponu Franka Jacksona (Parker Sawyers), Godeanu mora umaknuti KGB-u i duhovima vlastite zemlje - dok se njegova žena i kći suočavaju s posljedicama kod kuće.

Scenaristice i kreatorice su Adina Sădeanu i Kirsten Peters, redatelj je Christopher Smith, dok su izvršni producenti za Max, Antony Root i Johnathan Young, a Ioanina Pavel je kreativni producent. Anke Greifeneder je izvrsna producentica za Warner TV serije. U glavnim ulogama su Alec Secăreanu, Parker Sawyers, Svenja Jung i Ana Ularu.

21.05.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh