Stand up
STUDIO SMIJEHA

Program Studia smijeha od 16.11. do 22.11.

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

UTORAK 17.11. u 20.30h "IKSICA" Tematski stand up na Međunarodni dan studenata Možda ne bi vjerovali, ali neki naši komičari/ke su studirali na fakultetima. Je! I sad su još… više »

STAND UP

Program Studija smijeha od 26. do 31. listopada

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

PONEDJELJAK 26.10. u 20.30h Veliko finale otvorenog mikrofonaTražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama u studenom i trebamo TVOJU pomoć u tome!… više »

STUDIO SMIJEHA

Tjedni program Studija smijeha od 19. do 26. listopada

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

SRIJEDA 21.10. u 20.30h "7 SMRTNIH GRIJEHA" Tematski stand up show Bog je milostiv i oprostit će Vam ako se jednu večer nasmijete na Njegov račun i na račun Njegovih ovozemaljskih zastupnika.… više »

SMIJEH DO SUZA

Program Studija Smijeha 12.10.- 18.10.

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

PONEDJELJAK 12.10. u 20.30h Večer otvorenog mikrofona kvalifikacije Tražimo nove stand up komičare! Imaš li hrabrosti nasmijavati ljude? Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno… više »

STAND UP

Program Studija Smijeha 06. 10.- 11. 10.

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

UTORAK 06.10. u 20.30h Repriza novog teksta za rujan 2015 S obzirom da vas ima puno koji niste stigli poslušati naš novi tekst za rujan, odlučili smo ga reprizirati dva… više »

DOĐITE

Tin Vodopivec u Studiu Smijeha 18. rujna

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Tin Vodopivec, najprodorniji slovenski stand-up komičar prošlog desetljeća, koji je osim domaćih oduševljavao i brojne svjetske pozornice, ove se jeseni stanovnicima… više »

STAND UP

Tin Vodopivec s "Ozbiljnim glupostima" u pohodu na Balkan

objavljeno prije 4 godine

Najprodorniji slovenski stand-up komičar prošlog desetljeća, koji je osim domaćih oduševljavao i brojne svjetske pozornice, ove se jeseni stanovnicima nekadašnje… više »

KOMEDION

Comedy Central zvijezde tri dana u Šibeniku

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Ostalo je još samo šest dana do tri dana smijeha na Plaži Banj u Šibeniku na kojoj će nas nasmijavati šesnaest stand up komičara/ki. Vrijeme je da ih redom i… više »

STUDIO SMIJEHA

KOMEDION - prvi festival stand up komedije u Šibeniku!

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Nakon mnogobrojnih stand up festivala u Zagrebu, Zadru, Labinu i Osijeku, Udruga Studio Smijeha u suradnji s Makari Clubom, te uz potporu TZ Šibenik, napokon je odlučila organizirati… više »

LOOL

Studio Smijeha i Karlovačko vam poklanjaju SMJEHOTRES

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

U nedjelju, 31. svibnja 2015. u 20.30h održati će se drugi Smjehotres, besplatni stand up comedy program za građane i građanke Zagreba, Čakovca i Splita! "Smjehotres" je hrvatski projekt… više »

DOĐITE

Marina Orsag slavi desetku na stageu - dođite na show

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

U svojoj desetogodišnjoj karijeri Marina Orsag za sobom ima preko 1800 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. 29.04.… više »

STAND UP

FEMME FRONTAL - Duhovite žene u pohodu na Balkan

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Turneja pod nazivom FEMME FRONTAL, projekt je stand up komičarki Marine Orsag (HR), Mirande Lončar (BiH) te Jelene Radanović (SRB) koje su nakon godina rada zajedno, za vrijeme kojeg su… više »

STAND UP

Večer otvorenog mikrofona @ Quasi STand Up

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

U petak se održava prva splitska večer otvorenog mikrofona, popularno zvana „open-majk" ili „open mic", na kojoj svi imamo priliku barem na kratko postati stand up… više »

JEEE!

„Kaj bre“ stand up show u Splitu

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Već više od šest mjeseci, stand up showom „KAJ BRE?!", naša najpoznatija stand up komičarka Marina Orsag i njezin kolega iz Srbije Aleksandar Perišić,… više »

PLAN 22

Spasite se uz Plan 22 Luke Vidovića

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih stand up nastupa diljem Hrvatske i vođen geslom „Samo nas iluzija i smijeh spasiti mogu", poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je… više »

skrolaj na vrh