« Stand up
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
STAND UP

Šarena ovca obitelji - Marina Orsag one woman show

Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba

Šarena ovca obitelji
Šarena ovca obitelji (Facebook)
Više o

Marina Orsag

,

stand up

,

Studio smijeha

Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri "Hepi femili" i "Laugh out proud" Marina je skupila toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme.

Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte uz Marinu u ovom urnebesnom životnom showu.

Upad: 40kn

**Rezervacije primamo na 095 5103 129 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Rezervacije vrijede do 20h na dan showa.

*Konzumacija pića u klubu je obavezna

***rezervirana mjesta uz online ulaznice vrijede do 20:00h na dan showa, nakon toga dodijelit će vam se prvo slobodno mjesto.

****online kupljene ulaznice vrijede do 20:30h na dan showa. Ukoliko dođete nakon 20:30h na dan showa i vaša mjesta su prodana, možete dobiti povrat novca ili zamjeniti ulaznice za neki drugi show. Povrat i zamjena kupljenih online ulaznica nije moguća nakon održanog showa.

26.12.2019. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh