Stand up
STANDUP

Studio Smijeha Splićankama i Splićanima donosi tjedan ispunjen odličnom stand up komedijom

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Idući tjedan (9.-13. travnja) u gradu pod Marjanom gotovo svaki dan će biti prilika da se nasmijete na stand up nastupima u organizaciji Studija Smijeha. Ponedjeljak je rezerviran za Večer… više »

NAJAVE

Fuckup Comedy iliti što pet komičara ima za reći o neuspjesima u "fuckapanu" srijedu

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Što se događa u Studiju smijeha 4.04.2018 u 20h? Nakon dvije iznimno uspješne i pomalo neuspješne noći neuspjeha u ovoj godini, iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je… više »

LOOL

Program Studija smijeha od 2. - 9. travnja

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

PONEDJELJAK, 02.04. u 20:30h "I hate Mondays - Open mic kvalifikacije" Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome! Večer… više »

STAND UP

Rođendanski vikend u Studiju smijeha slavi se sa četiri predstave

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Ekipa Comedy cluba "Studio Smijeha" već sedam godina redovno nasmijava građane i građanke Zagreba te cijele Hrvatske i šire. U zadnjih tri godine počeli su raditi punom parom, pa tako… više »

STUDIO SMIJEHA

Bogat program Studija Smijeha u Splitu i Dalmaciji

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Iako komičari Studio Smijeha redovito nastupaju po Dalmaciji, a Studio Smijeha Split ima stalan tjedni program u gradu pod Marjnom, ovaj tjedan je posebno bogat stand up… više »

STUDIO SMIJEHA

Fuckup Love u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Što se događa u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h? Nakon iznimno uspješnih i pomalo neuspješnih noći najvećih neuspjeha u 2017., iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je… više »

NAJAVE

Nova Ženska priča na temu: Modni svijet

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Za sve željne zanimljivih priča na temu modnog svijeta sprema se druga ovogodišnja „Ženska priča" u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb). Stand up komičarka i… više »

NAJAVE

Ovog četvrtka komičari se vraćaju na najposjećeniju Open Mic večer u Zagrebu

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

U četvrtak, 15. veljače komičari se vraćaju u Vintage Industrial na najveću i najposjećeniju Stand Up Open Mic večer da bi vam ispričali neke nove fore, šalice, pošalice i… više »

NAJAVE

Stand up & Improv show prvi puta u Splitu

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Studio Smijeha ima već dugogodišnju tradiciju nasmijavanja u Splitu! Ovaj put zagrebačka ekipa stiže sa svojim novim showom koji oduševljava Hrvatsku. Kao što i sam naziv… više »

BRAVO

Još jača i šira splitska stand up scena!

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

U svojoj trećoj godini rada Studio Smijeha Split seli svoje izvedbe novih mjesečnih baza u Cirkus i to na redovnoj bazi. Svake srijede u 20:30h šestero rezident komičara Tomislav,… više »

DOĐITE

Fuckup Nights - Best of Fuckup 2017

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Što se događa u Studiju smijeha 31.1.2018? Nakon iznimno uspješne i pomalo neuspješne prve godine, objavit ćemo najveće neuspjehe i presuditi 2017. na prvoj Noći… više »

STAND UP

Pobjednik prvog hrvatskog stand up talent showa je - Bosanac

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Kristijan Jelić pobjednik je prvog hrvatskog stand up talent showa „Pokažimo zube", koji je Studio Smijeha proveo u suradnji s Plidentom.  Za prestižnu titulu najboljeg novog stand… više »

NAJAVE

Samo jedan Dalmatinac - Josip Škiljo One Man Show

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Dva mjeseca nakon rasprodane premijere, pred splitsku publiku vraća se Josip Škiljo s još jednom izvedbom svog one man show-a. Posljednjih nekoliko godina stand up comedy scena… više »

NAJAVE

Posljednja ovogodišnja, ali najveća Stand Up - Open Mic večer - 28.12. Vintage Industrial

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Zadnji tjedan u prosincu, Vintage Industrial će obilježiti najmasovnijom stand up večeri u Zagreb. Komičari iz cijele regije stižu kako bi ispričali neke nove fore na najvećem i… više »

DOĐITE!

LAJNAP COMEDY je prava stvar za vas

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Novi stand-up projekt - LAJNAP, zagrebačkoj se publici predstavio u rujnu 2016. Od tada su Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec nanizali preko… više »

skrolaj na vrh