« Stand up
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
PANČ

Tinky Winky na festivalu stand up komedije

Od 08. do 11. rujna u klubu Boogaloo do suza će vas nasmijavati ponajbolji hrvatski, slovenski i britanski komičari

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Panč)
Više o

Boogaloo

,

humor

,

komičari

,

Panč

,

festival stand up komedije

,

Kralj Lear

,

afera silovanja

,

Nafissatou Diallo

,

sobarica

Od 08. do 11. rujna u klubu Boogaloo, održava se međunarodni festival stand up komedije pod nazivom Panč.

Prvi dan, u srijedu (predfestivalski dan) upad je besplatan, a cijene ulaznica za ostale večeri potražite na www.standup.hr.

geoff_boyz.jpg
Geoff Boyz

Predfestivalski dan zabavljat će vas natjecanje amatera pod voditeljskom palicom Andreja Težaka Teshkog (SLO), a ostale tri večeri rezervirane su za 15 profesionalnih komičara iz Hrvatske, Slovenije i Velike Britanije, te duhovitu voditeljicu Idu Prester.

matthewosborn.jpg
Matthew Osborn

Ove godine posebni gosti su Geoff Boyz iz Škotske, najbolji imitator Roberta De Nira, Matthew Osborn iz Engleske, pobjednik „So you think you are Funny" i komičar godine u Engleskoj 2009., te Dave Thompson iz Engleske, jedan od čudnijih komičara, najpoznatiji po tome što utjelovljuje lik Tinky Winkya iz Teletubiesa.

Ovaj festival se od prošlog razlikuje i po tome što će prije početka predstave koji je predviđen za 21h, od 19.30h publiku zabavljati DJ Xed, a moći će se razgledati i razni promo te prodajni štandovi.Nakon svake festivalske večeri slijedi i after party: u četvrtak 09.09. osamdesete, petak 10.09. studio 54 i subotu 11.09. čušpajz hitova.

07.09.2010. 14:08:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh