« Stand up
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
STAND UP

“Bolja polovica” Vlatka Štampara ponovno rasprodala Tvornicu

Novootvoreni datum 6. studenog mogla bi snaći ista sudbina vrlo brzo jer je veliki broj ulaznica već planuo

Dodan je novi datum
Dodan je novi datum (Arhiva)
Više o

Vlatko Štampar

,

Bolja polovica

Nakon što je u dva tjedna rasprodao sve ulaznice za stand-up show "Bolja polovica" koji će se održati 7. studenog u Tvornici kulture, Vlatko Štampar otvorio je i novi datum dan prije. Novootvoreni datum 6. studenog mogla bi snaći ista sudbina vrlo brzo jer je veliki broj ulaznica već planuo. 

Nakon uspješnih showova Štamparske greške, Bratec je trd i Odraslosti, Bolja polovica je četvrti Vlatkov stand-up show s kojim je u 2019. rasprodao mnoge dvorane diljem Hrvatske i inozemstva, pa tako i dva nastupa prošlog proljeća u Tvornici.

Publiku tako ove jeseni na "Boljoj polovici" čeka 120 minuta fora o odnosu dobra i zla, materijalnog i duhovnog, lažnim instafasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, samu i ljubomori i naravno boljoj polovici prožetih imitacijama zvukova i životinja, gestikulacijama i urnebesnom mimikom. Mnogi ljubitelji Vlatkovog humora već znaju da je vrhunski materijal i poznata Vlatkova neverbalna komunikacija kombinacija za nebrojeno puno valova smijeha po kojima su njegovi nastupi poznati a fore one koje se prepričavaju još dugo.

Vlatko Štampar već više od 10 godina nasmijava brojne ljubitelje stand-upa kvalitetnim, žestokim i autentičnim humorom kojim svakim nastupom privlači novu publiku i na taj način gradi i obogaćuje hrvatsku, ali i inozemnu stand-up scenu. 

02.10.2019. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh