« Stand up
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
STUDIO SMIJEHA

Otvoren prvi comedy club Studio smijeha

Na svečanom otvaranju klub su predstavili sami komičari predvođeni začetnicom ideje Marinom Orsag

Marina Orsag i Andrej Težak predstavljaju Studio smijeha
Marina Orsag i Andrej Težak predstavljaju Studio smijeha (Metro)
Više o

stand up komedija

,

Studio smijeha

,

comedy club

Prvi comedy club u Hrvatskoj, Studio smijeha u prostoru bivšeg MMC Studio u Vlaškoj 92 otvoren je, naravno, na dan smijeha 1. travnja. Obnovljen na sve načine, što izgledom a naročito repertoarom, Studio smijeha ima ambiciju postati centralno mjesto zabave u Hrvata.

Na svečanom otvaranju klub su predstavili sami komičari predvođeni začetnicom ideje Marinom Orsag i slovenskim partnerima na čelu s Andrejom Težakom, utemeljiteljem stand up festivala Panč u Sloveniji.

Program kluba ostaje kao i do sada, pun smijeha cijeli tjedan, uz engleske stand up komičare svaki drugi utorak i tematske večeri subotom. Već ove subote na rasporedu je Ladie's night sa četiri dame koje će ispričati sve što misle o muško-ženskim odnosima.

Novost je i zabava za klince nedjeljom popodne, uz aktivno sudjelovanje stand up komičara i dječjeg DJ-a, a petkom počinju igre bez granica poput ljudskog Čovječe ne ljuti se uz gomile smijeha i potoke dobre rakijice.

Na predstavljanju su prepunu dvoranu zabavljali Andrea Andrassy, Goran Furjan, Vlatko Štampar i Ivan Šarić, a nakon toga je Zvonko Kožić preuzeo ulogu DJ-a i rasplesao goste do sitnih jutarnjih sati.

04.04.2011. 10:48:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh