Stand up
NAJAVE

Najveći ZG stand up dovodi gošću Chelsea Hart

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Nakon dvije sezone najposjećenijih stand-up open-mic večeri u ovom dijelu regije gdje su nastupali komičari amateri uz podršku posebnih gostiju, gostoprimstvo Vintage Industriala… više »

TJEDNI PROGRAM

Večeri pune smijeha na hrvatskom i engleskom jeziku

objavljeno prije 10 mjeseci

Ako tragate za mjestom s dobrom atmosferom, radnim danom kao i vikendom, gdje ćete se smijati uglas s prijateljima i upoznati nove, Studio Smijeha je ono što tražite! Poznat po… više »

TJEDNI PROGRAM

Program Studija Smijeha od 15. do 21. listopada

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Sprema se zanimljiv i, kao i obično, duhovit tjedan u Studiju Smijeha! Bit će tu raznih tema kojih će se komičari dotaknuti i obraditi ih na sebi svojstven način, što obično u publici… više »

STAND UP

Program Studija Smijeha od 8. 10. do 14. 10.

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Studio Smijeha pobrinuo se da ovog tjedna nikome ne bude dosadno! Već dvanaest godina za redom ovaj jedini comedy club u Zagrebu trudi se nasmijati, razveseliti i našaliti se sa svakim… više »

TJEDNI PROGRAM

Studio Smijeha rastavlja žene, muškarce i superheroje na proste faktore!

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Da, da, noći su sve duže, dani sve hladniji, ali ekipa iz Studija Smijeha je tu da se pobrine za dobro raspoloženje u gradu! Ovaj su vam tjedan pripremili najbolje štosove uz koje se… više »

NAJAVE

Divine Comedy u Vintage Gardenu

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

U srijedu, 19. rujna čeka vas 9 krugova paklene stand up komedije u Ljetnom vrtu Savske 160. Šale, laži, izmišljotine, neugodni akteri., ljubavnici i tko zna što… više »

STAND UP

Program Studija Smijeha od 17. 9. 2019. do 23. 9. 2019

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Rujanski program Studija Smijeha nastavlja se zahuktavati! Ekipa Studija Smijeha već dvanaestu jesen za redom dovodi najduhovitije komičare i najveseliju publiku na jedno mjesto, a ovog… više »

STAND UP

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim… više »

STAND UP

Derrek Carriveau večeras u 21h u Circusu

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Ovog petka u grad pod Marjanom stiže The Derrek Carriveau! Upravo je Split početna točka njegove europske turneje. Ovo je njegov peti po redu show koji nosi naslov "Heartbreaker" u kojem… više »

NAJAVE

Ljetni Studio Smijeha - Smijeh na krovu

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Regionalni epicentar smijeha, comedy klub Studio Smijeha, ovo ljeto će nasmijavati Zagrepčane i Zagrepčanke predstavama pod svježim zvjezdanim nebom. Jedini stand up klub u regiji, naime, u… više »

BRAVO

Marina Orsag proglašena za europskog heroja humora

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Marina Orsag najpoznatija je žena komičar(ka) u Hrvatskoj i regiji, a njen talent i prirodnu duhovitost polako prepoznaju i van granica Lijepe naše. Nakon što je prije tri… više »

LAJNAP

Tjedan smijeha u klubu Sax

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Lajnap Comedy, najpopularniji domaći kolektiv stand-up komičara, privodi kraju svoju drugu sezonu nastupa u kultnom zagrebačkom klubu SAX.  Od rujna do svibnja, Aleksandar Curać… više »

NAJAVE

Prvi regionalni stand up fest u Zagrebu

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Nakon izuzetnog uspjeha na inozemnoj i regionalnoj razini, stand up ekipa iz Studija smijeha predvođena Marinom Orsag priprema spektakl zajedno sa kolegama iz susjednih država. Ovaj trodnevni… više »

STANDUP

Stand up komedija za mame (i bebe) - novi show u Studiju smijeha

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Majčinstvo i briga oko bebe ne moraju značiti da je gotovo s izlascima. Upravo zato zagrebački Studio Smijeha (Hebrangova 10) organizirastand-up show za mame s bebama. Show će se održati u… više »

DOĐITE

London Calling u Rijeci i Puli

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Želite znati kao izgledaju nastupi u londonskim stand up klubovima? Engleski poznajete toliko da znate što znači „it's raining cats and dogs"? Odgovorili ste da? Dvaput? Onda je… više »

skrolaj na vrh