« Stand up
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

HalloWine u Studiju Smijeha

Maske nisu obavezne, ali ona najbolja će dobiti vrijednu nagradu za koju se definitivno isplati probuditi svoju kreativnost i osmisliti nešto strašno i jezivo

HalloWine
HalloWine (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

HalloWine

Ovo nije još jedan običan Halloween party, ovo je party na kojem možete neograničeno piti vino, smijati se stand up nastupu i plesati uz živu svirku. Ovaj party ima sve i možete biti sigurni da ako nam se ove godine pridružite u Studiju Smijeha za Halloween nećete na kraju večeri misliti kako su svi tulumi za Noć Vještica jednaki.

Maske nisu obavezne, ali ona najbolja će dobiti vrijednu nagradu za koju se definitivno isplati probuditi svoju kreativnost i osmisliti nešto strašno i jezivo. Nagrada za najbolji kostim je godišnja ulaznica za Studio Smijeha koja vam garantira pozitivu i smijeh kroz cijelu godinu.

Dok lagano pijuckate i isprobavate sva vina u širokoj ponudi i odlučujete koji su vam favoriti, naši stand up komičari će vam izvoditi svoje jezivo dobre fore i tako svima dignuti raspoloženje i pripremiti vas za ples uz živu svirku genijalnog benda koji izvodi svima najdraže hitove za plesanje.

Najbolja stvar je da na ovom party-u ne morate razmišljati koliko novaca možete potrošiti na cugu i koliko rundi smijete popiti jer za samo 100 kn, u pretprodaji, možete piti vina koliko želite, a ako kupite ulaznicu za dvoje od 180 kn, cijena po osobi je još niža. Svoje ulaznice možete nabaviti ovdje, a više o događaju pogledajte ovdje.

29.10.2019. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh