« Stand up
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
COOL

Nova stand-up sezona u Splitu počinje u subotu!

U amfiteatru Doma mladih 28. rujna u 20 sati na repertoaru je „Best of SplickaScena 18/19”!

Splicka scena
Splicka scena (Arhiva)
Više o

Splicka Scena

Ekipa iz komičarskog kolektiva SplickaScena prošlu stand-up sezonu zaključila je u velikom stilu dvama rasprodanim nastupima u Lori i Domu mladih u svibnju, no stiglo je vrijeme da se momci nakon ljetne pauze ponovno popnu na veliku pozornicu u vlastitom gradu.

Iako im ljeto nije bilo rezervirano isključivo za kupanje, već i za nastupe, jedva čekaju novu sezonu. Tijekom ljeta zabavljali su publiku duž obale na otvorenim pozornicama, a u Splitu su svakog tjedna nasmijavali brojne goste iz čitavog svijeta izvodeći stand-up na engleskom.

Njihov prvi cjelovečernjim specijal „Stand-up po splicki" nedavno je objavljen na YouTube-u kako bi se i putem tog medija predstavili širokoj publici. Ako ih još niste upoznali, ovog vikenda ne propustite priliku, a do tada ih upoznajte putem njihova video specijala ovdje. (https://www.youtube.com/watch?v=xBf21ZR0BzI&t=4452s)

Ponovno se vraćaju u zatvoren prostor, na isto mjesto koje je odjekivalo smijehom u svibnju - Dom mladih. Otvaranje nove stand-up sezone zakazano je za ovu subotu 28. rujna u 20 sati u amfiteatru MKC-a, gdje će svih šest članova splitskog komičarskog kolektiva izvesti presjek najboljeg iz protekle i ove godine. Ovom izvedbom, drugačijom od svibanjskih u Lori i Domu mladih, označit će početak sezone za koju najavljuju da će biti još intenzivnija i bogatija od prethodne.

Prošli show u MKC-u je bio rasprodan pa požurite po svoje ulaznice, jer su Tomislav PrimoracAnte TraviziIvo MusulinIvica LazaneoJosip Škiljo i Vanja Dobrijević nakon ljetne pauze ponovno spremni nasmijat vas do suza. Ulaznice su dostupne online u sustavima Entrio i Croatia Tickets.

NapomenaShow nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.
26.09.2019. 14:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh