Seks nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Kako seks doprinosi našem zdravlju i blagostanju

objavljeno prije 10 dana

Seks je važan dio ljudske intime, ali njegova uloga nije ograničena samo na zadovoljenje fizičkih potreba. Istraživanja su pokazala da seks ima brojne pozitivne učinke na tjelesno i mentalno… više »

MMMM

Produbite svoj užitak s GIGI™ 3 i LIV™

objavljeno prije 11 dana

Kažu da lijepih stvari nikad dosta, a masažeri G-točke to i potvrđuju! Od svog predstavljanja, prve generacije GIGI i LIV postigli su nevjerojatan uspjeh. No, umjesto da spava na lovorikama i… više »

NARAVNO!

Kako seks može smanjiti stres

objavljeno prije 12 dana

Seks je prirodni dio ljudskog života i, osim očiglednog fizičkog zadovoljstva, ima brojne pozitivne učinke na mentalno zdravlje, uključujući smanjenje stresa. U današnjem užurbanom i… više »

ZANIMLJIVO

Koliko seksa imaju udane žene?

objavljeno prije 14 dana

Koliko seksa imaju udane žene tema je koja se često pojavljuje u razgovorima o braku i intimnim odnosima. Seksualna učestalost u braku može varirati ovisno o nizu faktora, uključujući dob,… više »

ULALA... ;

LSD i lude gljive za seks - odlična stvar ;)

objavljeno prije 17 dana

Ako imate nekih problema sa seksom, možda bi trebalo probati LSD - naime, poboljšanja se mogu vidjeti i mjesecima nakon psihodeličnog iskustva izazvanog uzimanjem čarobnih gljiva,… više »

HE HE

Kako promjena godišnjeg doba utječe na našu intimu

objavljeno prije 19 dana

Jesen je godišnje doba koje donosi mnoge promjene - kraći dani, niže temperature i bogatstvo boja u prirodi. No, jesen također može utjecati na naše raspoloženje, energiju i… više »

HEHE

Što se traži na Googletu kad je seks u pitanju

objavljeno prije 23 dana

Pretraživanja vezana uz seks na Googlu često odražavaju pitanja koja se tiču seksualnog zdravlja, tehnika i odnosa. Ljudi koriste internet kao glavni izvor informacija kako bi dobili odgovore… više »

SPOJ SENZACIJA

ASMR i solo istraživanje za intenzivniji užitak

objavljeno prije 24 dana

U svijetu intimnosti i samootkrivanja, užitak je duboko osobno putovanje koje može postati intenzivnije pokretanjem svih naših osjetila. Na raskrižju opuštanja i senzualnosti… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko seksa usporava starenje

objavljeno prije 26 dana

Seks je oduvijek bio predmet znanstvenih istraživanja, ne samo zbog svojih reproduktivnih funkcija već i zbog njegovih pozitivnih učinaka na zdravlje, uključujući utjecaj na proces starenja.… više »

SAVJETI

Zašto su seksualne maštarije nekad prilično opasne

objavljeno prije 29 dana

Misliti na nekog drugog tijekom seksualnog čina može imati negativne posljedice na emocionalno zdravlje, intimnost i kvalitetu veze. Iako se ovo može činiti kao bezazleno maštanje ili… više »

SAVJETI

Idealno trajanje seksualnog odnosa

objavljeno prije 1 mjesec

Seksualni odnosi su složeni i višedimenzionalni, a njihovo trajanje može značajno varirati ovisno o partnerima, njihovim željama, potrebama i okolnostima. Iako ne postoji univerzalna… više »

EH, DA...

Kako se mijenjao razgovor o intimnom zdravlju?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Ne tako davno, razgovori o intimnom zdravlju bili su obavijeni šutnjom, nelagodom, pa čak i sramom. Teme poput menstrualnog i seksualnog zdravlja često su se držale po strani, potiho… više »

SAVJETI

Penis captivus: kako ''pobjeći'' iz vagine

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Zamislite ovo: u jeku ste strasti, sve ide savršeno, ali odjednom se čini kao da ste zapeli. Ne govorimo o zamršenoj kosi ili odjeći, već o nečemu toliko rijetkom da biste… više »

SAVJETI

Što radi hrkanje vašem seksualnom životu?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Znamo da muškarci hrču, i to prilično češće od žena, no ono što je najgore je to što hrču i glasnije i stalno, tako da žene jednostavno ne dolaze do izražaja.… više »

ZAPAMTITE

Posljedice prevare na zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Prevara, bilo u romantičnim, prijateljskim ili poslovnim odnosima, može ostaviti duboke emocionalne, psihološke i fizičke posljedice na osobu koja je doživjela izdaju. Ovaj oblik… više »

skrolaj na vrh