Rukomet
NASILJE NA PARKETU

Sandi Šola pokrenuo stegovni postupak protiv Ivana Kneževića

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola pokrenuo je stegovni postupak protiv igrača Medveščak Konica - Minolte Ivana Kneževića koji je u 8. minuti polufinala Kupa… više »

Ivan Čupić ponovno ozbiljnije ozlijeđen

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Hrvatkog rukometnog reprezentativca Ivana Čupića prati loša 'karma' jer tek što se vratio u punu formu nakon bizarne ozljede u kojoj je ostao bez prsta nova ozljeda, ovoga puta… više »

Zagreb remizirao s Kielom

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

U prvom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvaka Zagreb Croatia osiguranje je u Domu sportova pred 8.000 gledatelja odigrao 28:28 (13.12) protiv europskog doprvaka THW Kiela. Najefikasniji… više »

umjesto košarice sam otišao

Lino Červar podnio ostavku na mjesto trenera CO

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Čini se da Ante Kostelić ipak zna nešto o sportu kada je tvrdio kako s Červarom nešto ne štima, a njegove su izjave od suprotne strane, baš kao i od ostalih… više »

Uhićen treći napadač

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Ivan Sztojka, treći osumnjičeni za ubojstvo rumunjskog rukometaša i teško ranjavanje hrvatskog i srbijanskog rukometaša, predao se mađarskoj policiji u Veszpremu, rekla… više »

wellness

I Srbi zaradili legionarsku bolest na SP-u

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Na Svjetskome rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj 14 državljana Srbije, među kojima nisu rukometaši, oboljelo je od legionarske bolesti, prenijeli su u četvrtak beogradski tiskovni… više »

Predsjednik i dopredsjednik HRS-a, Sandi
NESLUŽBENI PODACI

Svjetsko rukometno prvenstvo donijelo 80 milijuna kuna

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Prihodi sa Svjetskog rukometnog prvenstva su oko 80 milijuna kuna, a prodano je više od 143.000 ulaznica," istaknuo je Sandi Šola, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza… više »

loša reklama

SP: Norvežani dobili legionarsku bolest u Poreču

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Norveški institut za javno zdravstvo otkrio je četiri laboratorijski potvrđena slučaja legionarske bolesti i jedan za koji se sumnja kod petero norveških državljana koji su… više »

suca u glavu

'Suđenje je bilo sramotno'

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Premda je proglašen najkorisnijim, MVP igračem svjetskog prvenstva, Igor Vori nije bio previše raspoložen nakon finalne utakmice svjetskog prvenstva u kojoj je Francuska… više »

SP u rukometu

Hrvatska izgubila zlato

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Francuska je pobijedila Hrvatsku. Unatoč punoj Areni i vatrenom navijanju 15.000 ljudi, nismo bili spremni napraviti taj zadnji korak i osvojiti zlato. Srebro je odličan uspjeh pomlađene… više »

SP u rukometu

Fantastična Hrvatska u finalu!

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Sjajna igra obrane i Čupića u napadu, uz tek simboličan doprinos Balića koji je ulazio po potrebi bila je dovoljna da razbije Poljake. Prvo poluvrijeme odigrano je možda i u malom grču pred… više »

Nijemci peti, Šveđani sedmi, Španjolska tek 13.

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Njemačka rukometna reprezentacija nije uspjela obraniti svjetski naslov iz 2007. godine i svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj zaključila je na petom mjestu. U susretu za petu poziciju Njemačka je… više »

Francuzi svladani, polufinale s Poljskom

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

U susretu 3. kola I skupine druge faze Svjetskog prvenstva rukometaši Hrvatske su u Zagrebu svladali Francusku sa 22:19 (11:7). Pred 16.000 gledatelja u Areni sudili su Baum i… više »

oprezno, ali na pobjedu

Červar: 'Igrat ćemo rukomet, a ne karte'

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar nije skrivao zadovoljstvo plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva, međutim nije propustio naglasiti kako je hrvatska reprezentacija… više »

SP u rukometu

Pali i Slovaci, polufinale garantirano

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija je izborila plasman u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je večeras u susretu drugog kola skupine I drugog kruga u zagrebačkoj Areni pobijedila… više »

skrolaj na vrh