Rukomet
JOŠ NIJE GOTOVO

Sarup i Hansen sami pregazili Kauboje za savršen učinak Danske

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

U susretu posljednjeg, 5. kola C skupine svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj reprezentacija Hrvatske je u Malmou izgubila od Danske 29:34 (16:15) i u drugi krug natjecanja će… više »

ŠTETA

Hrvatska remizirala sa Srbijom, Balić propustio priliku donijeti pobjedu

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

U susretu 4. kola C skupine svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj reprezentacija Hrvatske je u Malmou odigrala protiv Srbije 24:24 (12:13) i nakon tri pobjede prvi put remizirala,… više »

TRI OD TRI

Golužini kauboji pregazili Australiju 42:15

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

U dvoboju 3. kola C skupine Svjetskog rukometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske je u Malmoeu pobijedila Australiju s 42:15 (19:9) i nakon tri kola ima sve tri pobjede, piše Hina.… više »

SP RUKOMET

Hrvatska u drugom poluvremenu slomila Alžir 11 razlike

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj. Nakon izjednačenih 30 minuta, Kauboji su u drugom dijelu susreta… više »

USPJEŠNO OTVARANJE

Hrvatska dobrim 2. poluvremenom dobila Rumunjsku

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija pobjedom je započela nastup na SP-u u Švedskoj. Kauboji su Rumunjsku svladali rezultatom 27-21 (11-13) u susretu 1. kola skupine C u Malmou, prenosi… više »

POČINJE SVJETSKO PRVENSTVO

Hrvatska rukometna reprezentacija krenula po još jednu medalju

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala je u Švedsku gdje će se od 13. do 30. siječnja održati 22. svjetsko prvenstvo. Hrvatska je u Švedsku doputovala kao aktualni… više »

VATRENI SPREMNI

Goluža objavio popis igrača koji idu na SP u Švedsku

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je danas u Karlovcu sastav za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj, te za turnir u Francuskoj koji prethodi… više »

PROSLAVA

Obilježeno 80 godina rukometa u Hrvatskoj, nagrade dobili Balić, Penezić i Červar

objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci

Prigodnom svečanošću u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu obilježeno je 60 godina rada i djelovanja Hrvatskog rukometnog saveza (HRS), te 80 godina odigravanja prve rukometne… više »

Ždrijeb

Rukometašice u doigravanju za SP sa Srbijom

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Hrvatske rukometašice igrat će u doigravanju za plasman na Svjetsko prvenstvo 2011 u Brazilu sa Srbijom, odlučio je ždrijeb IHF-a u danskom Herningu. Prvi dvoboj igrat će se 5. lipnja… više »

BLAMAŽA NA EP-U

Rukometašice Danske održale lekciju Hrvatskoj

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Hrvatske rukometašice poražene su u dvoboju 2. kola I skupine Europskoga prvenstva rukometašica u Herningu od domaćina Danske s 31:19 (16:10). S ovim porazom Hrvatska je… više »

22-31

Rukometašice na EP-u izgubile od Rumunjske

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u susretu 1. kola skupine 1 drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu izgubila je od Rumunjske u Herningu sa 22-31 (12-14). Naše… više »

UVJERLJIVO

Rukometašice na startu EP-a pobijedile Island

objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci

Hrvatske rukometašice startale su pobjedom na Europskom prvenstvu u Danskoj i Norveškoj nakon što su u Aarhusu svladale Island s uvjerljivih 35:25 (19:12). Izabranice… više »

LIGA PRVAKA

Zagreb protiv Flensburga doživio prvi poraz

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

U posljednjem susretu petog kola skupine D rukometne Lige prvaka Flensburg-Handewitt je u Campushalle u Flensburgu pobijedio Croatia osiguranje Zagreb 32:29 (19:15). Hrvatski prvak je u… više »

KARLOVAČKA POBJEDA

Hrvatska razbila Rumunjsku u kvalifikacijama za EP

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. godine uvjerljivom pobjedom u Karlovcu protiv Rumunjske 34:22 (16:11). Hrvatska se tek u početnim… više »

RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Zagreb i Ciudad Real odigrali 30:30

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

U susretu 4. kola skupine D Lige prvaka rukometaši CO Zagreba su pred 7.000 gledatelja u Areni protiv višestrukog europskog prvaka Ciudad Reala odigrali neodlučeno 30:30. Nakon… više »

skrolaj na vrh