Rukomet

Lino Červar izabrao Španjolsku i Švedsku

objavljeno prije 16 godina

Na Trgu Bana Jelačića održan je ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva za rukometaše koje će se održati u Hrvatskoj od 16. siječnja do 1. veljače. Prvenstvo će se igrati u Varaždinu,… više »

Rukometaši u skupini A

objavljeno prije 16 godina

U Pekingu je održan ždrijeb skupina olimpijskog turnira za rukometaše. Hrvatski rukometaši, koji brane zlatnu medalju, nalaze se u skupini A s Poljskom, Francuskom, Kinom,… više »

HRS raskol?

Traži se ostavka Kavrana

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Nakon pola sata sjednice Upravnog odbora Hrvatskoga rukometnog saveza došlo je do definitivnog raskola čelništva. Devetorica članova Upravnog odbora (Mesarić, Korace, Dunato,… više »

Nikša Kaleb završio karijeru

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Hrvatski rukometni reprezentativac Nikša Kaleb definitivno se oprostio od rukometa. Rekao je da oproštaj od momčadi Zagreba ujedno znači prestanak igranja rukometa. Kaleb je bio… više »

Rukometaši zaludili Višnjik

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Na kraju je sve završilo savršeno. Rukometaši su laganim ‘trokorakom’ izborili Olimpijske igre u Pekingu, dvorana Višnjik tri dana je bila puna kao… više »

Spektakl u Višnjiku

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Sve je spremno za početak zadarskog kvalifikacijskog rukometnog turnira za plasman na Olimpijske igre u Pekingu. U rasprodanom Višnjiku reprezentacije Rusije, Alžira, Japana i Hrvatske… više »

Rukometaši prvi ‘osjetili’ Višnjik

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Hrvatska rukometna reprezentacija prema zamišljenom planu stigla je u utorak u Zadar na pripreme uoči kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Peking, koji će se u ovom… više »

Todorić bi htio Balića u Zagrebu

objavljeno prije 16 godina i 1 mjesec

Na prigodnoj svečanosti u sjedištu kompanije Agrokor jučer je potpisan ugovor po kojem će ovaj vodeći hrvatski poljoprivredno-prehrambeni koncern biti glavni sponzor hrvatske rukometne… više »

Kiel blizu obrane naslova

objavljeno prije 16 godina i 2 mjeseca

U prvoj utakmici finala Eurolige za rukometaše njemački Kiel je kao gost svladao španjolski Ciudad Real sa 29-27 (14-13). Najefikasniji kod Kiela bio je Karabatić sa devet, a… više »

Kiel i Ciudad Real nadomak finala

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

U prvom susretu polufinala Lige prvaka rukometaši njemačkog Kiela svladali su u svojoj dvorani Barcelonu s čak 41-31 (20-15). U drugom dvoboju Ciudad Real slavio je u Pamploni protiv… više »

Hrvatska nesretno ostala bez Pekinga

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija drugim je porazom na izlučnom turniru u Leipzigu ostala bez nastupa na OI. Nakon Njemačke, naše su izgubile od Švedske (24-22).Hrvatskoj… više »

Europski oproštaj u revijalnom tonu

objavljeno prije 16 godina i 3 mjeseca

U posljednjem susretu 6. kola skupine 3, drugog kruga Lige prvaka, rukometaši CO Zagreba poraženi su u Njemačkoj od Flensburga 29-36 (15-16).I prije susreta u Flensburgu pitanje je… više »

Zagreb ostao bez bodova u Pamploni

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Rukometaši Zagreb Croatia Osiguranja poraženi su na gostovanju kod Balićevog Portland San Antonija 35-28 (15-15)...Zagreb se izvrsno držao cijelo prvo poluvrijeme, imao je i vodstvo u… više »

Lacković potpisuje za Hamburg

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Hrvatski rukometni reprezentativac Blaženko Lacković na koncu 2009. napustit će Flensburg i karijeru nastaviti u HSV-u.- Lacković je jedan od najboljih vanjskih igrača na svijetu i sretan sam… više »

‘Bančili’ cijelu noć, a sada se bune

objavljeno prije 16 godina i 4 mjeseca

Kombinacija za plasman u polufinale ima puno. Međutim, iz Zagreba su najavili da ihone ne zanimaju. Barem tjedan dana žele uživati na prvom mjestu i, ako im se ukaže prilika za senzacijom,… više »

skrolaj na vrh