Rukomet
rukometna lp

CO Zagreb porazio Alingsas

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Rukometaši CO Zagreba u drugoj utakmici skupine C Lige prvaka uvjerljivo su pobijedili švedski Alingsas s rezultatom 30:21. Bila je to prva utakmica rukometne Lige prvaka… više »

pobjeda na startu

Zagreb CO uspješno otvorio Ligu prvaka

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Zagrebaši su u predgrađu Bergena došli do prvih bodova protiv novaka u Ligi prvaka. U susretu C skupine protiv Fyllingena, Zagreb je slavio s 29:22 (15:9), a ključna je bila… više »

Sportski spektakl

Hrvatska želi domaćinstvo rukometnog EP-a

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Nakon organizacije Europskog prvenstva za muškarce, te SP-a za muškarce i žene, čelni ljudi hrvatskog rukometa počeli su raditi na dobivanju EP-a 2014. U Savezu su procijenili… više »

možete krenuti po rekvizite

Počela prodaja ulaznica za EP u rukometu

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Partner Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) u poslu prodaje ulaznica za EP u rukometu ponovno je tvrtka "Dekod" koja je odradila prodaju ulaznica za Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj. "Osigurali… više »

OI gluhih

Hrvatski rukometaši zlatni!

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Hrvatski gluhi rukometaši olimpijski su pobjednici nakon što su u finalnoj utakmici u Tajpeiu svladali Srbiju 29:19 (13:7). Hrvatski rukometaši tako su osvojili treće… više »

pobjeda rukometaša

OIG: hrvatska reprezentacija svladala Njemačku

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Hrvatski gluhi rukometaši osigurali su pobjedom nad Njemačkom (30:23) u polufinalu najmanje srebrno odličje na Olimpijskim igrama u Tajpeiju i u subotu će se u 7 sati po hrvatskome… više »

tihi pakleni

Hrvatski rukometaši na OI gluhih razbili Tajland s 41 razlike

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

U utakmici 1. kola A skupine Olimpijskog turnira u Tajpehu su hrvatski gluhi rukometaši svladali Tajland s 55:14 (27:6), a pred 400 gledatelja u dvorani gimnazije Chenggong sudili su… više »

transfer

Duvnjak i službeno u HSV-u

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Glavni menadžer Zagreba Zoran Gobac i direktor najboljeg hrvatskog rukometnog kluba Bartol Kaleb te Duvnjakov zastupnik Tomislav Grahovac potvrdili su na današnjoj konferenciji za… više »

rukometni transfer

Duvnjak za rekordnu svotu prelazi u njemački HSV

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Domagoj Duvnjak potpisao je s bogatim njemačkim klubom iz Hamburga trogodišnji ugovor, uz opciju dodatnog produžetka za dvije godine. Ovih dana hrvatski rukometni reprezentativac… više »

velenje

Čupić ostaje u Gorenju

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić ostat će još najmanje godinu dana član Gorenja iz Velenja, objavili su u ponedjeljak predstavnici aktualnog slovenskog prvaka. "Čupića… više »

Karlovac

Štrajkaju i rukometaši

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Igrači rukometnog prvoligaša Karlovca od danas su u štrajku, prekinuli su sa treninzima i pripremama za novu sezonu jer za travanj i svibanj nisu dobili plaću, tzv. "hranarine",… više »

EP Austrija

Ždrijeb Europskog prvenstva u rukometu

objavljeno prije 15 godina

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u prvom će krugu Europskog prvenstva koje će se od 19. do 31. siječnja sljedeće godine održati u Austriji igrati u skupini A u Grazu, a… više »

rukomet

Osmerac koji odlazi u Austriju

objavljeno prije 15 godina

Uoči posljednjeg kola kvalifikacija za plasman na Europsko rukometno prvenstvo 2010. godine poznato je deset od 16 reprezentacija koje će igrati u Austriji. U kvalifikacijski krug nisu morali… više »

PRVIH 18

Objavljen popis igrača za kvalifikacije za EP 2010.

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Izbornik hrvatske rukometne reprezenatcije Lino Červar na današnjoj je konferenciji za novinare održanoj u zagrebačkom hotelu Panorama objavio popis 18 igrača koji će nastupiti u… više »

Lino Červar objavio popis za završne kvalifikacije za EP 2010.

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis igrača koji će konkurirati za četiri završna kvalifikacijska ogleda za plasman na Europsko prvenstvo 2010. u… više »

skrolaj na vrh