Rukomet
DOBAR POTICAJ

Hrvatske rukometašice osvojile "Croatia Cup"

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

U susretu 3. kola naše su rukometašice u izravnom dvoboju za prvo mjesto svladale Srbiju sa 37-34 (18-18). Treće mjesto na turniru osvojila je Hrvatska "B" koja je sa 30-29… više »

HRVATSKOJ MALO FALILO

Danska domaćin Europskog prvenstva u rukometu 2014.

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Za domaćinstvo se natjecala i Hrvatska, koja se kandidirala zajedno s Mađarskom, no Danska je pobijedila sa 2 glasa više. Rezultat glasovanja bio je 24-22, uz jedan suzdržani glas, dok… više »

KONGRES EHF-A

Rukometaši u Danskoj lobiraju za domaćinstvo EP 2014.

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

U Kopenhagenu je počeo dvodnevni kongres Europskog rukometnog saveza (EHF), nama najzanimljiviji jer će na njemu biti donesena odluka o domaćinu Europskog prvenstva za muškarce 2014.… više »

JEDINI KANDIDAT

Slavko Goluža na klupi rukometne reprezentacije

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Slavko Goluža naslijedit će Linu Červara na mjestu izbornika rukometne reprezentacije. Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Sandi Šola je nakon sastanka Upravnog odbora… više »

POREČ:

CO Zagreb osvojio Handball cup

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb pobjednik je drugog izdanja Handball cupa koji je održan u Poreču. CO Zagreb je u finalnom susretu pobijedio njemački Gummersbach 32:28 (19:13). U… više »

BEZ PROMJENA

Rukometašice dobile novog izbornika

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Novi izbornik ženske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga predstavio je danas program aktivnosti do kraja godine, te je istaknuo da neće biti revolucionarnih promjena. "Ističem da mi je… više »

CRNO NA BIJELO

Metličić i službeno postao igrač Celja

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Hrvatski rukometaš Petar Metličić potpisao je u nedjelju dvogodišnji ugovor sa slovenskim klubom Celje Pivovarna Laško. Metličić (33) je zadnjih pet sezona igrao za… više »

RUKOMETNI TRANSFER

Metličić: Celje je pun pogodak

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Bivši kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić (34) potvrdio je za slovenske medije da se dogovorio o uvjetima svog prelaska iz Ciudad Reala u ekipu Celja Pivovarne… više »

OPAKA KONKURENCIJA

Balić izabran za najboljeg rukometaša svih vremena

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Skoro polovica od tog broja - njih 48.7 posto - za najboljega igrača rukometa u povijesti je izabrala 31-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, Francuz Nikola Karabatić drugi je u izboru… više »

ZADUŽBINA OSTAJE

Šola: Červarov odlazak veliki je gubitak za naš rukomet

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Lino Červar nije produžio ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom, te je i definitivno napustio mjesto izbornika, potvrdio je danas na konferenciji za novinare predsjednik HRS-a Sandi… više »

NIŠTA OD DOGOVORA

Lino Červar više nije izbornik

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Vodstvo Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) i Červar posljednjih su mjeseci pregovarali oko produženja ugovora i nastavka suradnje, no nisu uspjeli postići dogovor. Červar je odlazak s… više »

HRVATSKI PRVAK

Rukometaši Zagreba 18. put pobjednici Kupa

objavljeno prije 14 godina

Rukometaši Zagreb Croatia osiguranja po 18. put su postali pobjednici Hrvatskog kupa. U finalnom susretu igranom u Makarskoj pred 1.000 gledatelja hrvatski prvak je bez većih problema… više »

REZULTATI POLUFINALA

Kiel i Barcelona u finalu rukometne Lige prvaka

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

U finalnom dvoboju Lige prvaka u nedjelju u Koelnu igrat će rukometaši španjolske Barcelone i njemačkog Kiela. U uzbudljivom polufinalnom dvoboju pred 20.000 gledatelja Kiel je… više »

IHF:

Slawomir Szmal je rukometaš godine, Igor Vori treći

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Vratar poljske reprezentacije i njemačkog Rhein-Neckar Löwena, Slawomir Szmal proglašen je najboljim rukometašem protekle godine u izboru Međunarodne rukometne federacije… više »

U 2009.

Igor Vori nominiran za najboljeg rukometaša svijeta

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša Igor Vori nominiran je za najboljeg rukometaša svijeta za 2009. godinu u službenom izboru Međunarodnog rukometnog saveza (IHF). Na… više »

skrolaj na vrh