Rukomet
SJAJNO

Hrvatska s lakoćom potpuno razbila Bjelorusiju

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Hrvatska je očitala lekciju ambicioznoj Bjelorusiji na čelu s nezaustavljivim Rutenkom, ponizivši je već u prvom poluvremenu koje je završilo 21:9 za Kauboje. Prava rapsodija na… više »

SP U RUKOMETU

Hrvatska pobijedila Španjolsku, ide na Bjelorusiju

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u dvoboju posljednjeg, 5. kola D skupine Svjetskog prvenstva u Madridu domaćina Španjolsku s 27:25 (15:13), te će kao pobjednik skupine… više »

SP U RUKOMETU

Kauboji rutinski tukli Egipćane

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Hrvatska rukometna reprezentacija postigla je i četvrtu uzastopnu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj svladavši Egipat 24:20 (11:9). Hrvatska je ovom pobjedom osigurala… više »

SP U RUKOMETU

Hrvatska razbila Mađarsku 30:21

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Hrvatski rukometaši poslali su jasnu poruku konkurentima za medalje na Svjetskom prvenstvu razbivši Mađare 30:21, osiguravši osminu finala. Devet golova razlike, četiri… više »

SP 2013

Hrvatska pobijedila i Alžir

objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija postigla je i drugu pobjedu na Svjetskom prvenstvu pobijedivši Alžir rezultatom 31:20 (15:12). Kao što se vidi, prvo je poluvrijeme odigrano… više »

MOLIM?

Ivano Balić ne ide na SP, odlučio Goluža

objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci

Ivano Balić ne ide na SP u Španjolskoj, odluka je izbornika Slavka Goluže oko koje će se sigurno lomiti koplja sve do zadnjeg dana. Balić je u reprezentaciji deset godina, bio je na… više »

RASTURAČINA

Rukometaši zgazili Dance s 11 razlike

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 4. kola skupine B na Olimpijskim igrama u Londonu ostvarila i četvrtu pobjedu, u briljatnoj je igri uvjerljivo svladala europskog… više »

SJAJNO!

Rukometešice pobijedile i Crnu Goru

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u susretu je 4. kola skupine A na Olimpijskim igrama u Londonu ostvarila i treću pobjedu, sa 27-26 (12-12) je svladala Crnu Goru i tako osigurala… više »

OI LONDON

Treća pobjeda hrvatskih rukometaša

objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavlja nizati pobjede na olimpijskom turniru u Londonu. U susretu 3. kola B skupine Hrvatska je pobijedila Mađarsku 26:19 i sa maksimalnih šest… više »

FINANCIJSKI PROBLEMI?

Nizozemci odustali od organizacije EP za rukometašice

objavljeno prije 12 godina

Europski rukometni savez (EHF) u ponedjeljak je objavio kako je Nizozemska odustala od organizacije Europskog prvenstva za rukometašice koje se treba održati od 4. do 16. prosinca ove… više »

OI 2012.

Hrvatska u skupini sa Španjolskom, Danskom i Srbijom

objavljeno prije 12 godina

Ždrijeb u Londonu odlučio je da će hrvatski rukometaši igrat će u skupini B zajedno sa Španjolskom, Mađarskom, Srbijom, Danskom i Južnom Korejom, dok će naše djevojke… više »

OLIMPIJSKE IGRE

Goluža obznanio koje "Kauboje" vodi u London

objavljeno prije 12 godina

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis igrača koje će voditi na pripreme za Olimpijske igre u Londonu, javlja Hina. Na popisu se nalazi 20 igrača, od kojih… više »

KVALIFIKACIJE

Rukometašice izborile plasman na OI u Londonu

objavljeno prije 12 godina

Hrvatske rukometašice plasirale su se na OI u Londonu, nakon što su danas u posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira u Guadalajari pobijedile Španjolke sa 23-22 (12-10).… više »

SEHA liga

Zagreb svladao Tatran Prešov u utakmici za treće mjesto

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

U susretu za treće mjesto završnog turnira premijernog izdanja SEHA lige rukometaši Zagreba pobijedili su slovački Tatran Prešov s 31-29 u Areni Zagreb, prenosi Hina.… više »

ČAST UOČI OLIMPIJADE

Postaja metroa u Londonu nazvana po Baliću

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Jedan od najboljih rukometaša svijeta Ivano Balić dobio je posebnu počast uoči Olimpijskih igara u Londonu - svoju postaju metroa londonske podzemne želježnice, objavio je web-portal… više »

skrolaj na vrh