Rukomet
otvaranje

Otvorena Arena Zagreb, Pakleni razbili Ruse

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Prijateljskom utakmicom između rukometnih reprezentacija Hrvatske i Rusije u nazočnosti Predsjednika Republike Stjepana Mesića i premijera Ive Sanadera, te 15.200 gledatelja službeno je… više »

Srpski rukometni trener uzeo stvar u svoje ruke

objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Disciplinska komisija Europske rukometne federacije (EHF) suspendirala je trenera skopskog Vardara, Veselina Vujovića na jednu godinu. Jedan od najboljih rukometaša bivše države… više »

EP

Sljedeće su Ruskinje

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Hrvatske rukometašice u dvoboju su 1. kola skupine II drugog kruga Europskog prvenstva u Makedoniji svladale Bjelorusiju sa 43-35 (21-18). Pred 1.000 gledatelja u dvorani "Boris… više »

na kioscima tiska

U ponedjeljak počinje prodaja karata za SP

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Do početka 21. Svjetskog prvenstva u rukometu za muške, koje se od 16. siječnja do 1. veljače 2009. igra u Hrvatska 2009., ostalo je još 65 dana, a već od ponedjeljka, 24.… više »

Hrvatska izgubila od Mađarske

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

U susretu drugo kola skupine 4 kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo reprezentacija Hrvatske je izgubila u Veszpremu od Mađarske 28:30 (16:15) Rukometaši Hrvatske doživjeli su… više »

Gusjenica Ruksi maskota SP-a

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Na utakmici kvalifikacija za EP 2010. godine između Hrvatske i Finske predstavljeno je ime maskote nadolazećeg Svjetskog rukometnog prvenstva koje će se od 16. siječnja do 1. veljače održati… više »

Zagrijavanje za Mađarsku

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2010. godine pobjedom protiv Finske 39:20 (20:10) u susretu odigranom pred 5.000 gledatelja u Ledenoj dvorani… više »

Ivano Balić ne ide na operaciju

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Ponajbolji hrvatski rukometaš Ivano Balić ipak zasad neće ići na operaciju, već će se ciljanom intezivnom terapijom pokušati sanirati ozljeda kralježnice, odlučeno je nakon… više »

RUKOMET

Rukometaši u polufinalu!

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Bez obzira na to što igra nije oduševila, četvrtfinale na Olimpijskim igrama rijetko nudi ljepotice. Teška utakmica tvrdih obrana i ponekad čudnih sudačkih odluka na ipak… više »

RUKOMET

Revijalna pobjeda Paklenih nad Kinom

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Jedanaest golova razlike protiv Kine ne zvuči previše, jer razlika u kvaliteti je daleko veća. No, sam početak utakmice je, potpuno u našem stilu, ponudio sjajnu igru Kine i… više »

RUKOMET

Pakleni se poigrali s Brazilom

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Nakon teške prve utakmice na olimpijskom turniru naši su rukometaši imali tek jači trening s reprezentacijom Brazila, koja se pokazala kao neravnopravan protivnik. Na taj… više »

Ivano Balić potpisao za RK Zagreb CO

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Ponajbolji rukometaš svijeta Ivano Balić od danas je i službeno član hrvatskog prvaka Zagreb Croatia osiguranja u kojem će nositi broj 34. Balić (29) je u zagrebačkome hotelu Panorama… više »

Čupiću amputiran prst

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Hrvatski rukometni reprezantativac Ivan Čupić u srijedu navečer nakon prijateljske utakmice s Poljskom u Crikvenici doživio je tešku nesreću zbog koje mu je u bolnici u Rijeci… više »

Podravka sa Španjolkama i Njemicama

objavljeno prije 16 godina

Hrvatske prvakinje rukometašice koprivničke Podravka Vegete igrat će u drugom krugu kvalifikacija za Ligu prvakinja u skupini sa španjolskim klubom Itxako Estella i njemačkim… više »

Zbog sukoba s nadređenima, Serdarušić napustio Kiel

objavljeno prije 16 godina

Unatoč 25 osvojenih trofeja u 15 godina rada u Kielu, rukometni trener hrvatskog podrijetla Zvonimir Noka Serdarušić (57) morao je napustiti klub. U njegovu obranu stao je ponajbolji… više »

skrolaj na vrh