Putovanja
NACIONALNI PONOS

Najviši slap na svijetu dobiva novo ime jer ga je otkrio Amerikanac

objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Glavna turistička atrakcija u Venezueli, tzv. Angel Falls visoki su 979 metara i predstavljaju najviši slap u svijetu. Čudo prirode danas je dio Nacionalnog parka Canaima, a… više »

GODIŠNJICA

Kockarskom prijestolnicom svijeta već deset godina vladaju Kinezi

objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Makao je u nedjelju obilježio desetu godišnjicu povratka pod kinesku vlast, dekadu obilježenu izvanrednom transformacijom iz nekada zapuštene portugalske kolonije u… više »

za 2010.

Dubrovnik među top 10 destinacija British Airwaysa

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Zrakoplovna kompanija British Airways objavila je predviđanje o deset najpopularnijih globalnih destinacija za 2010., među kojima se nalazi i Dubrovnik, izvijestili su danas iz zagrebačkog… više »

uključite se

Postanite eko turisti i zaštitite okoliš

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Prilikom odabira svog sljedećeg putovanja razmislite o utjecaju turizma na okoliš i za svoj godišnji odmor odaberite neku eko destinaciju. Kao eko turist zbilja možete učiniti… više »

izviđanje radijacije

Černobil je nova turistička atrakcija

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Sergii Mirnyi je 1986. godine pomogao u čišćenju Černobila nakon najveće nuklearne katastrofe u povijesti. Danas u taj neslavni ukrajinski grad dovodi turiste. ''Velik dio područja oko… više »

počnite štedjeti

Lonely Planet objavio popis top deset turističkih destinacija 2010.

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

El SalvadorLounge barovi u San Salvadoru, muzeji i spomenici, prekrasna priroda te ljubaznost lokalnog stanovništa čine El Salvador najpoželjnijom turističkim destinacijom 2010.… više »

svi vole kišu

U Maleziji besplatno noćenje po kiši

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Ljetovalište Tanjog, u vlasništvu grupacije YTL Hotels, na istočnoj malezijskoj obali, pokreće kampanju uoči kišnog razdoblja koje traje od prosinca do veljače.… više »

uživanje bez granica

Terme Olimia - raj za hedoniste

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Prošlog vikenda imali smo priliku posjetiti Terme Olimia u malom slovenskom mjestu Podčetrtek nedaleko od graničnog prijelaza Bistrica ob Sotli kod Kumrovca. Iako je zimsko vrijeme i… više »

Readers' Choice Award

Dalmatinski otoci izabrani među najljepše europske otoke

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Američko izdanje magazina Reader's Digest pozvalo je svoje čitatelje da odaberu najljepši europski otok. Ukupno 25.008 čitatelja ocijenilo je tako različite otoke prema kvaliteti… više »

mašala

Irak će biti hit na turističkoj karti svijeta?

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Zaboravite na Irak kao ratnu zonu, već ga zamislite kao zemlju ribe na roštilju i povijesnih znamenitosti. ''Ne očekujemo prepune avione turista sljedeće godine. Ali sigurnosna… više »

Lonely Planet

Noćni život najbolji u Beogradu

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Beograd je stavljen na čelno mjesto ljestvice raznovrsnog noćnog života, posebice zbog bogate ponude restorana, barova i klubova u četvrti Skadarlija i na dunavskim i savskim splavima, ali i… više »

Ljubav je u zraku..

5 najboljih destinacija za medeni mjesec

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

5. Grčka - ako uživate u prekrasnom plavom nebu i pješčanim plažama, no volite se usput i kulturno uzdizati, Grčka je idealna za vas. Dok ste tamo možete uživati u izletima brodom te… više »

Hong kong

Najviši hotel na svijetu u zgradi sa 118 katova

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Lanac luksuznih hotela Ritz-Carlton otvara 2010. u Hong Kongu najviši hotel na svijetu sa 118 katova, doznaje se iz lokalnih medija. Hotel sa šest zvjezdica zaposjest će gornjih… više »

sad je prilika

Najjeftiniji gradovi Europe za nezaboravno putovanje

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Cijene hotelskog smještaja pale su po cijeloj Europi. Prema izračunu stručnjaka, HPI odnosno Hotel Price Index, pokazuje da dvokrevetne sobe u prosjeku koštaju 24% manje nego… više »

na 50 metara

Spektakularne večere i vjenčanja pod oblacima

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Dinner in the Sky, koncept koji gradovima diljem svijeta nudi gastronomski doživljaj pod oblacima, održava se na stolu koji je kranom podignut 50 metara iznad zemlje. Ogromna dizalica… više »

skrolaj na vrh