Putovanja
UZ OBALU

Paramount Pictures gradi veliki zabavni park u Španjolskoj

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

"Paramount Pictures" je priopćio da je postignut sporazum o otvaranju njihovog prvog tematskog parka u Europi, u Španjolskoj, trećoj po redu najposjećenijoj zemlji na svijetu. U… više »

PLATIVA TIŠINA

Uživajte u miru na iznajmljenom otoku, ima i povoljnih ponuda

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Volite tišinu, mir i samoću? Unajmite si otok. Online izdanje britanskog Timesa prikupio je informacije o najrazličitijim otocima diljem svijeta koje je moguće iznajmiti. Postoje… više »

MAGIČNA FORMULA

Avionske karte najjeftinije su 8 tjedana prije leta

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Čini se da smo konačno dobili odgovor na pitanje kada kupiti najpovoljnije avionske karte. Matematičari su, naime, pronašli magičnu formulu kojom se može točno izračunati vrijeme… više »

THE GUARDIAN:

Dubrovnik među najboljim jesenskim destinacijama

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Dubrovnik je četvrta najpoželjnija destinacija u posezoni prema poznatom britanskom časopisu The Guardian, priopćila je danas Turistička zajednica grada Dubrovnika. Kako je napisala novinarka… više »

100 GODINA

Dogovoreno krstarenje istom rutom kojom je plovio Titanik

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

U travnju 2012., kada se navršava stogodišnjica potonuća Titanika, jedan će prekooceanski putnički brod, na kojemu će se nalaziti i članovi obitelji žrtava brodoloma, krenuti na… više »

ZABAVA U ZRAKU

Putnicima u zrakoplovu podijelili iPadove

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Luksuzni hoteli iPadove gostima nude u sobama, restorani ih koriste umjesto klasičnih menija, a popularni tablet Applea počele su koristiti i aviokompanije za proširenje svoje usluge.… više »

ODMOR ZA DUŠU I TIJELO

Pogledajte najljepše europske plaže

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Ako još niste odlučili na koju plažu ćete rasprostrijeti svoju ručnik ovu godinu, evo nekoliko prekrasnih prijedloga. 1. Navagio plaža (Zakynthos, Grčka) - na morski raj otoka… više »

ZA PRAVE LJUBITELJE

Tematski park Harryja Pottera neće razočarati prave obožavatelje

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Ovo mjesto se slobodno može pohvaliti titulom najčarobnije atrakcije na svijetu jer ipak se radi o posebnom čarobnjačkom svijetu - američkom tematskom parku Harryja Pottera. Nova turistička… više »

CNN:

Hrvatska među 4 najbolje gastronomske destinacije na svijetu

objavljeno prije 14 godina

"Ako planirate putovanje života, zašto ne krenete na neko koje uključuje najbolju hranu koju ćete ikad jesti u životu?", navodi CNN u svom turističkom vodiču i nudi nekoliko… više »

KUPANJE NA 200 METARA

Iz najvišeg bazena na svijetu pruža se prekrasan pogled na Singapur

objavljeno prije 14 godina

Hotel Marina Bay Sands u Singapuru sastoji se od tri individualna nebodera koje međusobno spaja 340 metara dugačak "brod" na visini od 200 metara u kojem su smješteni razni zabavni… više »

PRISTUPAČAN SMJEŠTAJ

Najbolji europski kampovi

objavljeno prije 14 godina

Autori knjige "Cool Camping Europa" odabrali su 80 najboljih kampova Starog kontinenta i pokazali da nisu nužno svi kampovi vezani uz masovni turizam: 1. La Fresneda, KatalonijaKamp ima 28… više »

ZANIMLJIVE ČINJENICE

5 stvari koje niste znali o Južnoafričkoj Republici

objavljeno prije 14 godina

I dok zemlja uživa domaćinstvo jednog od najvećih svjetskih sportskih događaja, pogledajte pet stvari koje o njoj niste znali. 1. JAR ima 11 službenih jezika - isiZulu, isiXhosa, Afrikaans,… više »

JEDINSTVENA ULAZNICA

Turisti Dubrovačkom karticom mogu razgledati cijeli grad

objavljeno prije 14 godina

U svim kulturnim ustanovama u vlasništvu grada Dubrovnika i svim informacijskim uredima Turističke zajednice grada od danas se može kupiti "Dubrovačka kartica", jedinstvena ulaznica… više »

18 STUPNJEVA

Pisa izgubila, novi kosi toranj stoji u Abu Dhabiju

objavljeno prije 14 godina

Guinnessova knjiga rekorda proglasila je toranj koji stoji u Abu Dhabiju građevinom s najvećim nagibom na svijetu čime je dugogodišnji rekorder "Kosi toranj u Pisi" pao na čak treće… više »

DVORANA S BIZONIMA

Pećina Altamira otvara se nakon dugih osam godina

objavljeno prije 14 godina

Pećina Altamira, "Sikstinska kapela paleotiske umjetnosti", otvorit će se ponovno za javnost nakon osam godina, izjavila je španjolska ministrica kulture Angeles Gonzalez-Sinde.… više »

skrolaj na vrh