Putovanja
BUSINESS INSIDER

Zrće među Top 10 plaža za zabavu na svijetu

objavljeno prije 12 godina

Business Insider objavio je popis deset najboljih plaža za zabavu na svijetu. Uz već svima poznate plaže na popisu se našlo i hrvatsko Zrće. Ugodna plaža pretvorila se u svjetski… više »

AUSSIE RULEZ!!

Melbourne je najpoželjniji grad za život

objavljeno prije 12 godina

Melbourne je najpoželjniji grad za život na svijeru, ponovno je pokazala redovita anketa Economist Intelligence Unita. Ta organizacija rangira svjetske gradove prema svojoj formuli koja mjeri… više »

BITI TAMO

Ljeto uz knjigu - gdje čitati svjetske klasike

objavljeno prije 12 godina

Što su ljetni praznici bez dobre knjige? Štoviše, zašto svoje omiljeno štivo ne biste pretvorili u jedinstvenu ljetnu uspomenu? Ljubav u doba kolere,… više »

IGRICE MOZGA

Kako prostor i vrijeme utječu na godišnji odmor

objavljeno prije 12 godina

Subjektivni doživljaj vremena često igra igrice s našim strpljenjem, pa nam nekad izgleda kao da pet minuta neće nikada proći, a u drugim situacijama proleti kao vihor. Novo… više »

CIAO FERRAGOSTO

Više od pola Talijana ne ide na odmor

objavljeno prije 12 godina

Više od 50 posto Talijana neće ovog ljeta nikamo otputovati za godišnji odmor a njih 30 posto ostaje doma iz gospodarskih razloga, po istraživanju koje je u subotu objavila… više »

SAVJET

Napravite savršene kule od pijeska

objavljeno prije 12 godina

Pješčane plaže izvor su stalne zabave za djecu, bez obzira radi li se o brčkanju i igranju u plićaku ili malo ozbiljnijim stvarima poput izrade kula od pijeska. Ako mislite da se… više »

BORDER MOVERS

Kako se Europljani snalaze na Balkanu?

objavljeno prije 12 godina

"Border movers" je projekt koji treba upoznati mlade građane Europske unije sa svakodnevnim prilikama na Balkanu. Sveprisutni politički dijalog u procesu proširenja Unije, službena… više »

ZAŠTITA

Što se sve treba naći u maloj putnoj ljekarni

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Kad se pakirate na put, ne zaboravite sa sobom ponijeti lijekove. Bez obzira na to kamo putujete, uvijek je pametno nositi sa sobom svoju malu putnu ljekarnu u kojoj će se naći lijekovi i… više »

STVARNO?

Formula savršenog odmora

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Kako odabrati savršen odmor, pitanje je koje si često znamo postaviti, a do odgovora se potrudio doći lanac hotela Holiday Inn. Naručili su istraživanje koje je došlo do… više »

BUC, BUC

Putovanja na kojima ćete se udebljati

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Putovanja tijekom odmora obično su posvećena odmoru i uživanju, a u to spada i isprobavanje lokalnih specijaliteta. No, kako pokazuju podaci studije, ima nekih zemalja u kojima vam je poguban… više »

Koje su dostojne alternative?

Pet precijenjenih turističkih odredišta

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

1) Stonehenge Stonehenge je slavan po  načinu na kojem je odolio zubu vremena te misteriji kojom je obavijena njegova izgradnja. Veliki kameni blokovi, teški i po nekoliko tona… više »

SIGURNO NA MORE

Kako izbjeći godišnji odmor iz pakla

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Sunce, plaža, more... i spolno prenosive bolesti. Polovica se Britanaca ozlijedi ili razboli na svojim godišnjim odmorima, piše The Sun. Stotine tisuća britanskih turista… više »

60 U HLADU

Vruće vam je? Zamislite tek da živite u ovim gradovima

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Bez obzira na to hladite li se upravo klima uređajem ili na kakav alternativni način, vrućine koje ovih dana vladaju našom zemljom nisu poštedile niti jedan njezin kutak. Ipak,… više »

IDEJE

Kamo otići na neko super putovanje?

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Kako nova Vlada još nije ukinula sve praznike, Dan antifašističke borbe i Dan državnosti su lijepo zaokružili vikend, što daje četiri neradna dana koja bi vrijedilo… više »

TOP LISTA GRADOVA

London će ove godine privući najviše turista

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Globalni indeks turističkih gradova koji svake godine donosi kartična kuća MasterCard predviđa da će glavni grad Velike Britanije ove godine privući najviše turista, ispred… više »

skrolaj na vrh