Putovanja
COOL

Melbourne je najbolji grad za život

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Melbourne je treću godinu za redom osvojio prestižnu titulu najboljeg grada za život na svijetu, a po ostatku Top 10 gradova, Australija i Kanada najbolje su zemlje za život, pokazala je… više »

SUPERPUTOVANJA

Dva dana u Veneciji i otocima lagune

objavljeno prije 11 godina

Program putovanja u Veneciju: 1. dan Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja na putu… više »

SUPER PONUDA!

Provedite blagdan na Bledu i Bohinju

objavljeno prije 11 godina

Jeste li u zadnje vrijeme razmišljali o tome da pobjegnete od užurbanosti i gradske vreve na samo jedan dan? Mi smo mislili na vas i nudimo vam jednodnevni izlet na Bled i… više »

MA DA?

Rusi su uvjerljivo najgori turisti u Europi

objavljeno prije 11 godina

Turiste žele sve zemlje koje od toga ostvaruju značajan dio prihoda, no neki su više poželjni, a neki manje. U anketi koju je portal Zoover proveo u cijeloj Europi na 12 tisuća… više »

POPIS

Gradovi u kojima najmanje vole turiste

objavljeno prije 11 godina

Turizam ima svoje prednosti i mane, a vjerojatno nema čovjeka kojem se negdje nije dogodilo da se osjeća izuzetno nepoželjno, iako je došao u dobroj namjeri potrošiti novac.… više »

PUTOVANJA

Najpoželjnije turističke destinacije svijeta

objavljeno prije 11 godina

Sjajni podaci o turističkim posjetama sigurno iz godine u godinu oduševljavaju francuske vlade, jer je upravo ta zemlja na vrhu liste najposjećenijih zemalja svijeta. Naime, Francuska… više »

ZBRKA U GLAVI

Više od pola žena razmišlja češće o godišnjem nego o seksu

objavljeno prije 11 godina

Godišnji odmor jedna je od najželjenijih stvari na svijetu, kažu rezultati istraživanja britanske tvrtke Mindlab Inernational provedenog u suradnji s Nikon Coolpixom. Skoro polovina… više »

TRANSCONTINENTAL RACE

Na biciklu od Londona do Istanbula

objavljeno prije 11 godina

Zoran Mihelčić u samo dva tjedna želi biciklom doputovati od Londona do Istanbula. Biciklizmom se bavi amaterski, tek nekoliko godina. "Nastojim svaki dan barem 3 sata provesti vozeći, a kada… više »

FREEBIES

Besplatne stvari koje možete raditi u najskupljim gradovima svijeta

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Sve što valja u životu ili je nemoralno ili ilegalno ili košta, kaže jedno od zrnaca općenarodne mudrosti. I doista, nema ništa gore nego kad vam za vrijeme jutarnjeg… više »

MA DA?

Odmor i putovanja usrećuju nas više od gadgeta i odjeće

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Materijalna dobra ne donose sreću, često se može čuti, a većina ljudi na to odmahuje rukom i tvrdi da to nije istina. No, najnovije istraživanje pokazalo je da su osobe koje novac… više »

EGZOTIČNO

Kako je Put svile dobio ime

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Bio je to veliki uspjeh Amerikanca kad su 1854. sklopili trgovački ugovor s japanskim carstvom, koje se dotad svjesno i stoljećima izoliralo od ostatka svijeta. Kao reakcija na taj ugovor… više »

SJAJNO!

Odvedite klinca u Gardaland za vikend!

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Gardaland je ponovno otvorio svoja vrata nakon zimskog sna i lijepo vrijeme mami posjetitelje. Agencija Superputovanja pripremila je sjajan dvodnevni izlet po fantastičnoj cijeni od samo 1180… više »

HVAR

David Gray uživa u ljepotama Hvara uoči newyorškog koncerta

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Među posjetiteljima slavnog škoja je ovih je dana bio i slavni britanski kantautor David Gray koji bi, prema najavama, večeras trebao imati veliki koncert u New Yorku. Gray je viđen… više »

TOURISTAR.TV

Strani turisti i novinari kroz direktno iskustvo brendiraju Hrvatsku

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Danas, 26.4. 2013., na konferenciji za medije u NovaMed zdravstvenom centru u ulici Većeslava Holjevca 23, predstavljen je projekt DISCOVER CROATIA - EXPLORING ROUTE, pokrenut uz… više »

PUTOVANJA

Čarolija alpskih jezera Bleda i Bohinja

objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca

Plavo alpsko jezero i zeleni vrhovi koji ga okružuju su zasigurno romantičan prizor. Trebate povesti sebi dragu osobu i uživati u šetnji pored jezera, provozati se čamcem do otočića… više »

skrolaj na vrh