Putovanja
HMM ...

Pametnim mobitelom po bijelom svijetu

objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Tko bi rekao da je Arena, betonska građevina na rubu Zagreba jednako vrijedna posjeta kao i Kaptol, Gornji grad ili Kamenita vrata. No upravo to sugerira internetski portal Foursquare… više »

rezervacija internet bicro hotel soba
FAKE?

Koliko vjerovati "mišljenju" gostiju hotela?

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

"Odličan položaj! Prekrasna terasa, a bazen je vrlo čist. Osoblje je jako ljubazno!" Tako glasi ocjena jednog hotela na Mallorci na jednom od najvećih portala za izbor hotelskog… više »

RAJ

Palawan, filipinski raj na Zemlji

objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Palawan, otok s dvije tisuće kilometara obale i nevjerojatnom količinom predivnih pješčanih plaža nalazi se na sjevernom dijelu Filipina, a poznat je i po nevjerojatnim koraljnim… više »

SUPER PONUDA!

U Gardaland za samo 219 kuna

objavljeno prije 11 godina

Cijelu godinu odgađate posjet Gardalandu, muče vas vrućine ili loše vrijeme ili ste baš taj vikend zauzeti. Obećali ste djeci posjet zabavnom parku i još ste rekli… više »

SJAJNA PONUDA

Oktoberfest za samo 280 kuna

objavljeno prije 11 godina

Pa što se još čeka, osigurajte svoje mjesto na sajmu piva u Mὕnchenu pravovremeno. Svi znamo da je Oktoberfest najstariji sajam takva vrste, nije da mi nemamo ukusna i… više »

SUPER!

Počinje snimanje Discover Croatia – Exploring Route

objavljeno prije 11 godina

Pet stranih novinara - Violetta Teetor- Finkinja, Marcio Caparica Carlos - Brazilac, Florence i Mike Lince- Amerikanci, na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove.… više »

COOL

Melbourne je najbolji grad za život

objavljeno prije 11 godina

Melbourne je treću godinu za redom osvojio prestižnu titulu najboljeg grada za život na svijetu, a po ostatku Top 10 gradova, Australija i Kanada najbolje su zemlje za život, pokazala je… više »

SUPERPUTOVANJA

Dva dana u Veneciji i otocima lagune

objavljeno prije 11 godina

Program putovanja u Veneciju: 1. dan Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja na putu… više »

SUPER PONUDA!

Provedite blagdan na Bledu i Bohinju

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Jeste li u zadnje vrijeme razmišljali o tome da pobjegnete od užurbanosti i gradske vreve na samo jedan dan? Mi smo mislili na vas i nudimo vam jednodnevni izlet na Bled i… više »

MA DA?

Rusi su uvjerljivo najgori turisti u Europi

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Turiste žele sve zemlje koje od toga ostvaruju značajan dio prihoda, no neki su više poželjni, a neki manje. U anketi koju je portal Zoover proveo u cijeloj Europi na 12 tisuća… više »

POPIS

Gradovi u kojima najmanje vole turiste

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Turizam ima svoje prednosti i mane, a vjerojatno nema čovjeka kojem se negdje nije dogodilo da se osjeća izuzetno nepoželjno, iako je došao u dobroj namjeri potrošiti novac.… više »

PUTOVANJA

Najpoželjnije turističke destinacije svijeta

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Sjajni podaci o turističkim posjetama sigurno iz godine u godinu oduševljavaju francuske vlade, jer je upravo ta zemlja na vrhu liste najposjećenijih zemalja svijeta. Naime, Francuska… više »

ZBRKA U GLAVI

Više od pola žena razmišlja češće o godišnjem nego o seksu

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Godišnji odmor jedna je od najželjenijih stvari na svijetu, kažu rezultati istraživanja britanske tvrtke Mindlab Inernational provedenog u suradnji s Nikon Coolpixom. Skoro polovina… više »

TRANSCONTINENTAL RACE

Na biciklu od Londona do Istanbula

objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec

Zoran Mihelčić u samo dva tjedna želi biciklom doputovati od Londona do Istanbula. Biciklizmom se bavi amaterski, tek nekoliko godina. "Nastojim svaki dan barem 3 sata provesti vozeći, a kada… više »

FREEBIES

Besplatne stvari koje možete raditi u najskupljim gradovima svijeta

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Sve što valja u životu ili je nemoralno ili ilegalno ili košta, kaže jedno od zrnaca općenarodne mudrosti. I doista, nema ništa gore nego kad vam za vrijeme jutarnjeg… više »

skrolaj na vrh