« Putovanja
objavljeno prije 8 godina
SUPER!

Počinje snimanje Discover Croatia – Exploring Route

Pet turista na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove

Odličan projekt za promociju Hrvatske
Odličan projekt za promociju Hrvatske (Dhar Media)
Više o

Touristar

,

Discover Croatia

,

Ashley Colburn

Pet stranih novinara - Violetta Teetor- Finkinja, Marcio Caparica Carlos - Brazilac, Florence i Mike Lince- Amerikanci, na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove. Snimanje traje 23 dana i završava 27.09. u Dubrovačko - neretvanskoj županiji.

Raspored snimanja za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju nalazi se u privitku, a u cijelosti ga možete vidjeti na web stranici www.touristar.tv.

Online komunikacija tijekom snimanja i korištenje pet društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest i Yout tube) te postavljanje svih snimljenih materijala kao ishoda ovog projekta na web pogodili su u sredinu marketinške strategije turističih zajednica koje su radi navedenih razloga prepoznale vrijednost ove promotivne ideje te je većim djelom i financirale. Produkciju ovog projekta u cijelosti potpisuju Dhar media i TouristarTV.

Voditeljica (host) serijala je poznata novinarka Ashley Colburn koja je ovom prilikom angažirana baš radi svoje ljubavi te radi inicijative u promociji Hrvatske.

Četiri novinara potaknuti željom za putovanjima samostalno su se javili za sudjelovanje u projektu, a dolaze iz različitih zemalja no svima je strast zajednička ljubav prema putovanju i činjenica da još uvijek nisu posjetili Hrvatsku. 

04.09.2013. 08:10:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh