Putovanja
PARTIJANA

Berlin je najzabavniji grad na svijetu

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Berlin je prestigao London na listi najzabavnijih gradova na svijetu koju radi portal o putovanjima GetYourGuide u suradnji s putničkom agencijom GoEuro anketiranjem putnika i analizom Yelpa… više »

ARANŽMAN ZA PET

Nova Godina u Sarajevu – 3 dana autobusom

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Doček Nove godine 2015. godine u Sarajevu zvuči kao dobitna kombinacija, a ovaj trodnevni aranžman autobus je prava stvar - odličan smještaj po povoljnoj cijeni. Smještaj u… više »

PROBLEMI

Surfanje u zraku - iznimka, a ne pravilo

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Ono što je već odavno moguće u vlakovima i u međuvremenu čak i u autobusima, u modernim letjelicama je još uvijek privilegija putnika samo određenih kompanija ili onih s dubljim… više »

COOL

Kavana za alergičare otvorena u Beču

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Kavana za alergičare unatoč svome imenu i ponudi već prvog dana privukla je šaroliku publiku, među kojom su bili i brojni ljudi koji ne pate od alergija. Vlasnica kavane Margret… više »

PANAMSKI KANAL

Stoljeće brodskog puta kroz prašumu

objavljeno prije 10 godina

Samo oko podneva sunce se uspije probiti do temelja treće ustave Panamskog kanala. Ostatak dana zidovi visoki 30 metara bacaju dugačku sjenku na kanjon izgrađen ljudskom rukom. Na stotine… više »

MAGIJA PARIZA

Najviše turista na svijetu dolazi u - Francusku

objavljeno prije 10 godina

Francuska se može podičiti titulom najturističkije zemlje svijeta, jer ju je 2013. godine posjetilo gotovo 85 milijuna stranih turista. Ne znamo je li ovolika količina turista razlog da su… više »

PROVJERITE BATERIJE

Putnici ogorčeni novim sigurnosnim propisom

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Stručnjak za sigurnost Tim van Beveren govori o ovoj novini, koja za putnike baš nije "radosna vijest". DW: Mobilni telefoni koji nisu napunjeni ili prijenosna računala ubuduće se… više »

ODMORI

Volonturizam - kako spojiti ugodno s korisnim

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Ime je prilično novo, ideja je stara već nekoliko desetljeća. Razne organizacije već odavno nude različite oblike "radnih kampova" u kojima volonteri mogu sudjelovati u projektima… više »

PREMA NAMA?

Nijemci kreću na odmor

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

U Njemačkoj je duga tradicija da pokrajine u različito vrijeme određuju svoje školske praznike. Ove godine je prva ispala najmnogoljudnija pokrajina, Sjeverno Porajnje i Vestfalija u… više »

DOMIŠLJATO

Genijalna turistička ideja

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Na Svjetsko prvenstvo (SP) u nogometu stigle su i stotine tisuća turista iz cijelog svijeta. Oni su htjeli pogledati utakmice svoje nacionalne vrste - i razgledati Brazil. Velika je to… više »

COOL

TripRider za iPhone i iPad umjesto putne bilježnice

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

TripRider pomaže putniku organizirati, upravljati i dijeliti svoje putovanje od trenutka kad odabere odredište, do vraćanja kući i sve vrijeme u razdoblju samog putovanja. Bilo da… više »

MISSTRAVEL.COM

Najseksi narodi na svijetu

objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca

Misstrave.com je portal za spajanje, kako oni sami kažu, galantnih putnika koji ne vole putovati sami s atraktivnim putnicima koji žele putovati besplatno, zato što nemaju novaca da… više »

KLUB PUTNIKA

Putovanja bez granica i troškova

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Putovanje je otkrivanje svijeta vlastitim osjetilima, kaže mladi Uroš Krčadinac iz Srbije. "Do svoje dvadesete godine bio sam pravi „štreber", samo sam učio i čitao, imao… više »

SJAJNO!

Otvorenje ljetne sezone u Aquaparku Adamovec

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Otvorenje ljetne sezone i vanjskih bazena je pred vratima. Jeste spremni za početak ljeta? Dođite u četvrtak 22.svibnja 2014. u Aquapark Adamovec i uplovite s nama u vodeni svijet pun užitaka… više »

PUTOVANJA

Sjajan izlet u Klagenfurt i Minimundus

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Klagenfurt i Minimundus odlična je destinacija za jednodnevni izlet, jer posjetiti ovaj zabavni park minijatura i doživjeti svijet u malom idealna je zabava za djecu i odrasle. U Minimundusu… više »

skrolaj na vrh