« Putovanja
objavljeno prije 10 godina
SJAJNO!

Otvorenje ljetne sezone u Aquaparku Adamovec

Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja namijenjenih za užitak cijele obitelji

Aquapark Adamovec - za cijelu obitelj
Aquapark Adamovec - za cijelu obitelj (Aquapark Adamovec)
Više o

unutarnji bazeni

,

Aquapark Adamovec

,

vanjski bazeni

,

bazen za djecu

Otvorenje ljetne sezone i vanjskih bazena je pred vratima. Jeste spremni za početak ljeta?

Dođite u četvrtak 22.svibnja 2014. u Aquapark Adamovec i uplovite s nama u vodeni svijet pun užitaka i zabave na vanjskim bazenima ... jer ljeto počinje u Aquaparku Adamovec.(istočni dio Zagreba)

Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja namijenjenih za užitak cijele obitelji. Na raspolaganju stoje atraktivni bazeni s raznim atrakcijama za djecu i odrasle, bogati wellness i spa program te vrhunske gastronomske delicije a la carte i samoposlužnog restorana.

UNUTARNJI BAZENI

U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo.

Unutarnji bazeni za bijeg od sunca

VANJSKI BAZENI

Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadržaja, na svježem prigorskom zraku nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rijekom, umjetnim otocima i jaccuzijem. Za one najmlađe tu je dječji bazen s raznim atrakcijama za cjelodnevno uživanje.

Vanjski bazeni su puni atrakcija

KUTAK ZA NAJMLAĐE

Pažnju najmlađih privlači  dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2. Ugodno temperirana voda, tobogan dizajniran po mjeri najmlađih te razne vodene zanimacije idealne su za nezaboravan dječji vodeni provod u Adamovcu.

Djeca imaju svoj bazen

20.05.2014. 11:14:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh